- 7 Nisan 2015
- 28
- 8
- 1
- 40
- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
Transfer den once sana serum verildi mi pekibu ıkıncı yumurta toplama 38 zaten yyumurta toplandı 10 tanesı dollendı 5, embrıyosu gecen subat 2 tane trasnfer oldu dusuk oldu sımdı tekrar denıycez ıste ıkı embrıyo trasnfer edılecek bılemıyorum paket derken 6,950 ıcınde trasnferler ucretsız
Transfer den once sana serum verildi mi peki
Esmaa..nasilsinnnn..ne var ne yokkk..beklemekk cok zor yaaa...simdi bizim kacinci gunumuz bu....Canim benim transferimin bugun 3. Gunu bakalim serum bende etki yapacakmi benimde tutup dustu simdiye kadar ama bunda ne olur bilmem negatifmi alirim pozitifmi bilmiyorum birseyde hissetmiyorum arada adet agrim oluyor o kadar gorucez bakalim canim allah hepimize anne olmayi nasip etsin amin
Evet canim ya beklemek cok zor bugun transfer gununu saymazsak 4 gunumuz belirti olarak bazen bacaklarim agriyor adet agrisi gibi arada bi ince sizi giriyor sende varmi pek bisey hissetmiyorumEsmaa..nasilsinnnn..ne var ne yokkk..beklemekk cok zor yaaa...simdi bizim kacinci gunumuz bu....
Hic belirtin varmiii...
Bendede ayni agri ve sizilar vardi...bide agzimda garip bir tat...2 gundur hastanedeyiz kardesim dogum yapti..ve bugun gizliden hastanede kan verdim.. benimki 5. Gun embriyosuydu..ve 2 taneydi..5...6.. da olsa ufakdan deger cikar dedim...ama malesef...yine negatif...ve 0.700 cikti.. benim son embriyolarimdi.. ve bitti...kimse bilmiyordu tup bebek yaptirdigimi..negatifi gorunce oyle kotu oldumki..insanlarin icindeyim aglayamiyorumm...resmen bogazimda bir tas vardi sanki ve ben onu yuttum zorlaaaEvet canim ya beklemek cok zor bugun transfer gununu saymazsak 4 gunumuz belirti olarak bazen bacaklarim agriyor adet agrisi gibi arada bi ince sizi giriyor sende varmi pek bisey hissetmiyorum
Canim daha erken niye yaptirdin benim okudugum kadar beta 6 gun salgilanmaya basliyormus hemen uzme cuma bidaha yaptir belki gec tutunuyor ne bileyim bende cok korkuyorum ama elden birsey gelmiyor kaderde ne varsa onu yasiycaz arkadasim sen dedigim gibi bi kacgun sonra tekrar baktirBendede ayni agri ve sizilar vardi...bide agzimda garip bir tat...2 gundur hastanedeyiz kardesim dogum yapti..ve bugun gizliden hastanede kan verdim.. benimki 5. Gun embriyosuydu..ve 2 taneydi..5...6.. da olsa ufakdan deger cikar dedim...ama malesef...yine negatif...ve 0.700 cikti.. benim son embriyolarimdi.. ve bitti...kimse bilmiyordu tup bebek yaptirdigimi..negatifi gorunce oyle kotu oldumki..insanlarin icindeyim aglayamiyorumm...resmen bogazimda bir tas vardi sanki ve ben onu yuttum zorlaaa
Allahim insallah bol kaliteli yumoslarin olur insallahSlm kizlar opu m oldu bugun cok sukur 10 yumusim var..
Tsk ederim canimAllahim insallah bol kaliteli yumoslarin olur insallah
Hadi bakalim hepside en kaliteli sekilde dollenirler insalah benimde 10taneydi 9 tane dollendi 3tane kaliteli varmis digerleriSlm kizlar opu m oldu bugun cok sukur 10 yumusim var..
Tsk ederim canim darisi senin de basina inss..agrim var biraz uyuyamadim zaman da gecmek bilmiyor yarini bekliyorum sabirsizlikla kac tane dollenecek diye heyecanda varr bu gece bana uyku yokHadi bakalim hepside en kaliteli sekilde dollenirler insalah benimde 10taneydi 9 tane dollendi 3tane kaliteli varmis digerleri(( gitti yavrularim
Yumislerin insallah hepsi de dollenmistir canim guzel haberlerini bekliyoruzSlm kizlar opu m oldu bugun cok sukur 10 yumusim var..
Esmacigim sen nasilsin canimAllahim insallah bol kaliteli yumoslarin olur insallah
Hamdolsun canim gunler gecmiyor cuma test gunum hem korku hem heycan var bilmiyorum allahim hepimizin yuzunu guldursun ammmin dualarinizi bekliyorumEsmacigim sen nasilsin canim
Kizlar nerelerde yazan yok onlarda ne gelismeler acabaEsmacigim sen nasilsin canim
15gun mu olacak cuma gunu kizHamdolsun canim gunler gecmiyor cuma test gunum hem korku hem heycan var bilmiyorum allahim hepimizin yuzunu guldursun ammmin dualarinizi bekliyorum
Yok canim 10.gunum 5.gun embriyosu dr 10 gun sonra istedi15gun mu olacak cuma gunu kiz
Ben dun 8. Gun yaptirdim... d3gerim 4 cikti..yine olmadii...insallah senden guz3l haberler alirizzz...Yok canim 10.gunum 5.gun embriyosu dr 10 gun sonra istedi
Canim sen yinede 12. Gun yaptir 5 ustu gebelik var diyorlar belki gec tutunuyor rabbim ne derse o olur bende korkuyorum ama yapicak birsey yok yarin belli olur artik canimBen dun 8. Gun yaptirdim... d3gerim 4 cikti..yine olmadii...insallah senden guz3l haberler alirizzz...
Canim sen yinede 12. Gun yaptir 5 ustu gebelik var diyorlar belki gec tutunuyor rabbim ne derse o olur bende korkuyorum ama yapicak birsey yok yarin belli olur artik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?