- 23 Kasım 2014
- 917
- 645
- 73
- 45
- Konu Sahibi esma_kavak1907
-
Evet tatlim allahin izniyle p.tesi kese gormeye gidicem.ulk transfer gunu verdiler 10.gun sonucu ogrendigimde verdiler p.tesi keseyi gorursek ins yine var en sonda kalp atisinda varmis.canım hamilesin değilmi, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinintrapilid serumdan banada uygulanacak inşallah, doktorum transfer günü takarız dedi, sende toplamda kaç gün takıldı peki?
4.denemem bu canim 2 negatif bir gebelik kaybi var onun icin uyguladik serumu.Elpis-ksk arkadaşım senin sorunun neydi neden bu serum verildi bu arada hamileliğinin rabbim tamamına erdirsin insaallah hayırlı uğurlu gelsin
doktorum ilk kez bende uygulayacak o yüzden merak ettim, transfer günü takılacak başka olurmu bilmiyorum, çok sağol canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benimde 4. olacak...Evet tatlim allahin izniyle p.tesi kese gormeye gidicem.ulk transfer gunu verdiler 10.gun sonucu ogrendigimde verdiler p.tesi keseyi gorursek ins yine var en sonda kalp atisinda varmis.
kesinlikle bitki çayları içme hamileyken bence transverden önce belki içilebilir ama transverden sonra düşüğe neden olabilirya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı
Canim cok sukur gorduk yeni geldim daha dk dan hersey yolunda simdilik haftaya cuma tekrar gidicez.Arkadaşım. Ne yaptın bugün keseyi. Görmeye gidecektin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
tebrikler...çok sevindim...Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..Canim cok sukur gorduk yeni geldim daha dk dan hersey yolunda simdilik haftaya cuma tekrar gidicez.
poldi...tedavi nasıl gidiyor canım?doktorum ilk kez bende uygulayacak o yüzden merak ettim, transfer günü takılacak başka olurmu bilmiyorum, çok sağol canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benimde 4. olacak...
Tsk ederim rabbim hepimizin yuzunu guldursun inss..tebrikler...çok sevindim...Allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah..
iyi gidiyor canım, yüksek ihtimalle perşembe transferim olacakpoldi...tedavi nasıl gidiyor canım?
beni soruyorsan ben sadece prednol kullanmıştım transferden itibaren 14 gün benim ikizdi gebeliğim fakat mayısın 6 sında bebeklerimden birinin kalbi durmuş diğeri 11 haftalıktı bir sonraki kontrolüm 16 mayısta iyidir inşallah bebeğimGünaydın arkadaslar er su arkadas vardı 9 gebelik kaybı olan keseyi görmüştü en son gebeligi nasıl gidiyor bilgisi olan varmı?
canım az kalmış ...inşallah bu son tedavin olurda bebeğini kucağına alırsın..benim keyiflerde iyi çok şükür..iş,güç devam..iyi gidiyor canım, yüksek ihtimalle perşembe transferim olacakserumda takılacak, inşallah işe yarar...sende keyfiler nasıl?
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın...ersu senin 9 kaybında tüp bebekmiydi?RABBİM DİĞERİNİ KUCAĞIMA ALMAK NASİP EDER
HERKESE NASİP EDER İNŞALLAH
YOK CANIM 8 İ NORMAL GEBELİK 1 TÜP BEBEKinşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın...ersu senin 9 kaybında tüp bebekmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?