- Konu Sahibi esma_kavak1907
Merhaba canim. 2. Kez negatifimi aldigimi soylemis miydim sana hatirlamiyorum.
Iste 15 subat itibariyle negatifi alinca bir depresyon oldu tabi bizde:))
Sonra doktorumla gorustuk. Bana 3. Tedavide ilacsiz dogal tup bebek tedavisi uygulamalarinin uygun olacagini soyledi. Yani yuksek doZ igneleri kullanmadan ilacsiz kendi adet donemimde urettigim yunurtalar toplanip onlara islem yapiliyormus. Benim gibi dusuk rezervli ve yumurta kalitesi iyi olmayan hastalara bu yuksek doz igneler verilince yunurta kalitesi daha da bozulurmus.
Doktorla konustuktan sonra devlet hastanesinde pihtilasma testi verdim.sonucu haftaya cikacak. Ozel bir genetik merkezinde de esim de ben de kan verdik.kromozom analizi yaptirdik. Genlerimize bakacaklar. O da bu haftasonu cikacak.
Bunlarin disinda da 15 subatta ari sutu bal polene basladim.her sabah iciyorum.en az 2 ay tuketmeliymisim etki gostermesi icin.onun disinda Sogan kuru yapiyorum.3 gun sonra bitiyor soğan kürü.
Psikologa gittik esimle destek almak icin.psikolog da sasirdi. Ilk defa bir cift beraber geliyor dedi. Cok medeni bir hareket dedi. 15-20 gunde bir gidiyorum.
3. Kez ayni merkeze gitmek tedavi icin ne kadar mantikli emin degiliz.o yuzden istanbula gidip orda 2 doktorla gorusecegiz pazArtesi gunu. Eger oralardan elektrik alirsam oralardan birinde baslamayi dusunuyoruz 3.ye.
Ama sogan kuru adetim bittikten sonra kanama yapti.hala devam ediyor. Insaallah bir an once kesilir de baslariz.
Iste boyle canim.15 subattan beri kendimizi bakima aldik.beslenme,kafa dinleme,doktor arastirmasiyla gecirdik bu sureyi.
Sen naptin