• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek tedavisinde başarıyı arttırmanın yolları varmı??

alevece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
17
0
86
Aydın
arkadaşlar tüp bebek tedavisi sırasında bazı gıdalarla ya da ne bileyimm farklı şekilde pozitif sonuca ulaşma şansımızı arttırabilirmiyizz?? bu konuda fikirlerinizi, bilgilerinizi, duyduklarınızı yazmanızı bekliyoruummolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

arkadaşlar tüp bebek tedavisi sırasında bazı gıdalarla ya da ne bileyimm farklı şekilde pozitif sonuca ulaşma şansımızı arttırabilirmiyizz?? bu konuda fikirlerinizi, bilgilerinizi, duyduklarınızı yazmanızı bekliyoruummolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

merhaba burda okuduklarıma göre incirkürü yumurtaları arttırıyormuş bide avakado ve kivi emriyo koyulduktan sonra tutunmasını sağlıyomuş bu meyveleri yemek gerekiyomuş bn bunları denemedim çünkü benim tüpbebek yaptırdığimda daha bnları öğrenmemiştm kısmetse bi dahakinde dr.a sorup deniycem

merhaba ben bal çörekotu tarçın karımı yedim eşimede keçiboynuzu içirdim 2 tüp bebek denemem var 2. de 1 kaliteli yumurta transferi olmuştu ama daha sonra kaybettim bebeğimi
3. denememde de aynılarını yapıcam belki bu sefer daha çok yumurtam olur transferden sonra ananas suyu içmiştim 1 hafta yememe dikkat etmiştim aslında herşeye dikkat etmiştim ama kısmet olmadı tabiki
ama abartmadan bazı bitkisel kürleri kullanmak iyidir diğe düşünüyorum

kıslar ben sadece transferden yarım saat sonra taze ananas suyu içmiştim bide kabak çekırdegı yedım bol bol ılk denemede tutmustu

önerileriniz için sağolun arkadaşlar uzun süredir uğramadım buraya ben de transferden sonra ananas yedim bol sebze meyve tükettim şu an hamileyim çokk mutluyumm

Back
X