Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek aşamasında zor bulunan ilaçlardan birisi de merional fostimon menopur ve dengi meriofert elimde tedavi den kalan 10 adet meriofert var lazımsa yardımcı olurum
Meriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Tüp Bebek aşamasında zor bulunan ilaçlardan birisi de merional fostimon menopur ve dengi meriofert elimde tedavi den kalan 10 adet meriofert var lazımsa yardımcı olurum
Meriofert 75lik - 8 adet, 150lik - 12 adet mevcut tedavimden kalan gonal f 450 - 5 adet , 300 - 1 adet, 900 - 1 adet mevcut hepsini tek seferde vermeyi düşünüyorum, özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Tüp Bebek aşamasında zor bulunan ilaçlardan birisi de merional fostimon menopur ve dengi meriofert elimde tedavi den kalan 10 adet meriofert var lazımsa yardımcı olurumMetiofert lazım yardımcı olur musunuz