Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyet raporunu nasıl aldın canımOpu işlemine kadar 2 günder bir kontrole çağırıyordu hocalar beni. Onlarda ya işbaşı kağıdı alıyordum yada rapor. Transferdede 10 gün rapor kullandım sonra 1 ay heyet raporu almıştım
Heyet raporunu isteğe bağlı mı aldınız yoksa gerekli mi oldu ?Opu işlemine kadar 2 günder bir kontrole çağırıyordu hocalar beni. Onlarda ya işbaşı kağıdı alıyordum yada rapor. Transferdede 10 gün rapor kullandım sonra 1 ay heyet raporu almıştım
Riskliydi birde iş yerinde izin konusunu sıkıntı yaptılar rapor hakkımda bitmişti mecbur heyet almıştımHeyet raporunu isteğe bağlı mı aldınız yoksa gerekli mi oldu ?
Gebeliğim riskliydi özel hastaneden aldımHeyet raporunu nasıl aldın canım
İşyerine acikc soylemismiydin canim tedavi için izin istediğiniRiskliydi birde iş yerinde izin konusunu sıkıntı yaptılar rapor hakkımda bitmişti mecbur heyet almıştım
İşyerine acikc soylemismiydin canim tedavi için izin istediğinRiskliydi birde iş yerinde izin konusunu sıkıntı yaptılar rapor hakkımda bitmişti mecbur heyet almıştım
Ben de özele başlayacağım nasipseGebeliğim riskliydi özel hastaneden aldım
Öyle tabi ise gore değişir hakkinzda hayırlısı olsun inşallahBen işten ayrıldım. Küçük çocuklarla çalışıyordum. Kaçanlar oluyordu, koş yakala sınıfa götür, kendini yere atıp ağlayanlar oluyordu hahsshsh tutup kaldırsan bir dert kaldırmasan ayrı dert anası oradan bakıyor. Bıraktım işi. İşinize göre değişir yani.
Evet söylemiştim ama yinede sıkıntı yaptılarİşyerine acikc soylemismiydin canim tedavi için izin istediğin
Ben de özele başlayacağım nasipse
Ben devlette müdür yardımcısıyım o yüzden rapor işi sorun olmuyor özeli bilemem tabi ama ilk zamanlar kontrolleri iş çıkış saatine göre ayarladım opu da işlem günü rapor aldım sonra saatli iğneler oluyor taze transferde saatinde gidip yaptırıp işe gittim opu cumaya denk geldi şanslıydım ama haftaiçi bir güne denk gelirse 2 gün izin alın iyi oluyor dinlenmek transfer günü ve sonrasına da 10 gün rapor aldım şimdi bekliyorum sonucu bakalım inşallah hepimizin sonucu güzel olurMeraba arkadaşlar tüp Bebek tedavisi yaptırıp çalışmalar var mı ,izin rapor nasıl ilerlednz bir de kaç gün dinlendnz transferden ne kadar süre sonra ise basladnz
Al canım al ben 10 gün raporluydm çok şükür pozitifi de gördüm ama bugun işe geldiğime pişman oldum stres sinir katsayım arttı yine yoğunluktan keşke biraz da izin kullansaydım dedim şimdi görününce bi daha izin de alamıyorumBenim de özel ama büyük bir kurum o yuzden çok sorun olmayacak gibi ,opu sonrası iğneleri saatinde yapmak için diyorsunuz değil mi 2 gun izni siz 3.gun embriyo transfer müjdesi oldunuz ,ben de 10 gün düşünüyorum 10 günden ayrı bi daha alsam mı bilemiyorum siz almismiydinz ,bir de ev işi falan yapıyor msnz amin cumlemize hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah![]()
Gozunaydin canım Allahm kucağına almayı nasip etsin inşallah,bana da verirler mi ayriyeten bı 10 gün daha bilmiyorum bı deneyecem artık ,benim işim de masabasi ama muhasebe stresli bakalımAl canım al ben 10 gün raporluydm çok şükür pozitifi de gördüm ama bugun işe geldiğime pişman oldum stres sinir katsayım arttı yine yoğunluktan keşke biraz da izin kullansaydım dedim şimdi görününce bi daha izin de alamıyorum
Sizin işyerinzde tedavi olduğunuzu biliyorlar mıAl canım al ben 10 gün raporluydm çok şükür pozitifi de gördüm ama bugun işe geldiğime pişman oldum stres sinir katsayım arttı yine yoğunluktan keşke biraz da izin kullansaydım dedim şimdi görününce bi daha izin de alamıyorum
Evet herkes değil ama izin almam gereken kişilere söylemiştim aslında sorun da çıkaran yok ben evde sıkıldım diye geldim de dediğim gibi pişman oldum biriken işlere direk girişinceSizin işyerinzde tedavi olduğunuzu biliyorlar mı
Ben de aynıyım canım izin almam gereken kişilere söyledim ,bizim isterinde gelmeyince arkadaşlar da sorar özellikle bayanlar samimi olmasa bile meraktanEvet herkes değil ama izin almam gereken kişilere söylemiştim aslında sorun da çıkaran yok ben evde sıkıldım diye geldim de dediğim gibi pişman oldum biriken işlere direk girişince![]()