• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde, çalışanlar izin

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
28
Meraba arkadaşlar tüp Bebek tedavisi yaptırıp çalışmalar var mı ,izin rapor nasıl ilerlednz bir de kaç gün dinlendnz transferden ne kadar süre sonra ise basladnz

Opu işlemine kadar 2 günder bir kontrole çağırıyordu hocalar beni. Onlarda ya işbaşı kağıdı alıyordum yada rapor. Transferdede 10 gün rapor kullandım sonra 1 ay heyet raporu almıştım

Opu işlemine kadar 2 günder bir kontrole çağırıyordu hocalar beni. Onlarda ya işbaşı kağıdı alıyordum yada rapor. Transferdede 10 gün rapor kullandım sonra 1 ay heyet raporu almıştım
Heyet raporunu nasıl aldın canım

Heyet raporunu isteğe bağlı mı aldınız yoksa gerekli mi oldu ?

Ben işten ayrıldım. Küçük çocuklarla çalışıyordum. Kaçanlar oluyordu, koş yakala sınıfa götür, kendini yere atıp ağlayanlar oluyordu hahsshsh tutup kaldırsan bir dert kaldırmasan ayrı dert anası oradan bakıyor. Bıraktım işi. İşinize göre değişir yani.

Ben işten ayrıldım. Küçük çocuklarla çalışıyordum. Kaçanlar oluyordu, koş yakala sınıfa götür, kendini yere atıp ağlayanlar oluyordu hahsshsh tutup kaldırsan bir dert kaldırmasan ayrı dert anası oradan bakıyor. Bıraktım işi. İşinize göre değişir yani.
Öyle tabi ise gore değişir hakkinzda hayırlısı olsun inşallah

ben de ilk tedavimde cokca iş bası kağıdı alarak idare ettim ben remote çalışıyorum homeoffice ama işte online olmam gerekiyor sürekli. şimdi merkez ve il değiştiricem bu merkez de cokca kontrole çağırıyormuş izin işi sıkıntı olacak benim de opudan önce kontrollerde rapor almayı düşünüyorum

Meraba arkadaşlar tüp Bebek tedavisi yaptırıp çalışmalar var mı ,izin rapor nasıl ilerlednz bir de kaç gün dinlendnz transferden ne kadar süre sonra ise basladnz
Ben devlette müdür yardımcısıyım o yüzden rapor işi sorun olmuyor özeli bilemem tabi ama ilk zamanlar kontrolleri iş çıkış saatine göre ayarladım opu da işlem günü rapor aldım sonra saatli iğneler oluyor taze transferde saatinde gidip yaptırıp işe gittim opu cumaya denk geldi şanslıydım ama haftaiçi bir güne denk gelirse 2 gün izin alın iyi oluyor dinlenmek transfer günü ve sonrasına da 10 gün rapor aldım şimdi bekliyorum sonucu bakalım inşallah hepimizin sonucu güzel olur 🤲🤲

Benim de özel ama büyük bir kurum o yuzden çok sorun olmayacak gibi ,opu sonrası iğneleri saatinde yapmak için diyorsunuz değil mi 2 gun izni siz 3.gun embriyo transfer müjdesi oldunuz ,ben de 10 gün düşünüyorum 10 günden ayrı bi daha alsam mı bilemiyorum siz almismiydinz ,bir de ev işi falan yapıyor msnz amin cumlemize hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah 🤲

Benim de özel ama büyük bir kurum o yuzden çok sorun olmayacak gibi ,opu sonrası iğneleri saatinde yapmak için diyorsunuz değil mi 2 gun izni siz 3.gun embriyo transfer müjdesi oldunuz ,ben de 10 gün düşünüyorum 10 günden ayrı bi daha alsam mı bilemiyorum siz almismiydinz ,bir de ev işi falan yapıyor msnz amin cumlemize hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah 🤲
Al canım al ben 10 gün raporluydm çok şükür pozitifi de gördüm ama bugun işe geldiğime pişman oldum stres sinir katsayım arttı yine yoğunluktan keşke biraz da izin kullansaydım dedim şimdi görününce bi daha izin de alamıyorum

Al canım al ben 10 gün raporluydm çok şükür pozitifi de gördüm ama bugun işe geldiğime pişman oldum stres sinir katsayım arttı yine yoğunluktan keşke biraz da izin kullansaydım dedim şimdi görününce bi daha izin de alamıyorum
Gozunaydin canım Allahm kucağına almayı nasip etsin inşallah,bana da verirler mi ayriyeten bı 10 gün daha bilmiyorum bı deneyecem artık ,benim işim de masabasi ama muhasebe stresli bakalım

Sizin işyerinzde tedavi olduğunuzu biliyorlar mı

Sizin işyerinzde tedavi olduğunuzu biliyorlar mı
Evet herkes değil ama izin almam gereken kişilere söylemiştim aslında sorun da çıkaran yok ben evde sıkıldım diye geldim de dediğim gibi pişman oldum biriken işlere direk girişince🤷🏼‍♀️

Evet herkes değil ama izin almam gereken kişilere söylemiştim aslında sorun da çıkaran yok ben evde sıkıldım diye geldim de dediğim gibi pişman oldum biriken işlere direk girişince🤷🏼‍♀️
Ben de aynıyım canım izin almam gereken kişilere söyledim ,bizim isterinde gelmeyince arkadaşlar da sorar özellikle bayanlar samimi olmasa bile meraktan 😊farklı biseyler demeyi dusuniyorum ,aynen ben de gelince yoğun olur stres yapar mıyım diye korkuyorum Allahm ikimizin de yardımcısı olsun inşallah

Back
X