Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tup bebek tedavisinde dogum. kontrol ve lekelenmeler
Arkadaşlar aranizda tüp bebek tedavisinde dogum kontrol hapi kullanirken lekelenmeler hatta zaman zaman özür dileyerek kirmizi adet gibi goren varmi tedavi iptal olurmu yardimci olurmusunuz
Arkadaşlar aranizda tüp bebek tedavisinde dogum kontrol hapi kullanirken lekelenmeler hatta zaman zaman özür dileyerek kirmizi adet gibi goren varmi tedavi iptal olurmu yardimci olurmusunuz
Merhabalar çok uzun zaman olmuş fakat sebebini öğrenmiş miydiniz acaba ben de aynı şeyi yaşıyorum da bugün hapın 9. Günü günü öğleden sonra kaşık ağrısıyla beraber pembe lekelenmelerim başladı hala devam ediyor
Merhabalar çok uzun zaman olmuş fakat sebebini öğrenmiş miydiniz acaba ben de aynı şeyi yaşıyorum da bugün hapın 9. Günü günü öğleden sonra kaşık ağrısıyla beraber pembe lekelenmelerim başladı hala devam ediyor
Kusura bakmayın yeni görebiliyorum da mesajınızı ben ginera hapını kullanıyordum ve 9. Günü lekelenmelerim başladı 15 Mayıs hapim bitti ve o zamana kadar lekelenmelerim devam etti ve bugün regl oldum doktorumu aradım ama 2 gün sonra olmasının normal olduğunu soyledi