Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek tedavisinde dondurulmus embiryo tutma sansi ne kadar..?

Aynen dagina göre kar benimde kislerim surekli buyuyor basit kis ama 6 7 8 cm kadar buyuyen kislerim var ve hic bir anstezi almadan igneyi yumurtaligina saplayip icindeki su birikintisini 2 kez aldrdm belkide yine aldrcam bilmiyorum bin lira alio amelyata cektigim aci cabasi sabredyrz baklm hayrlsi olck ins
Rabbim şifa versin canım inşallah şu bebişleri alsaydik kucağımıza bir çok derdimize çare olmuş olacaklar :anneadayı::KK200:

Rabbim şifa versin canım inşallah şu bebişleri alsaydik kucağımıza bir çok derdimize çare olmuş olacaklar :anneadayı::KK200:
Yigenime örguden bebek yapmistim ona oyuncak bebge sarilip agladigim cok gunlerim oldu ama simdi sukur rahatim takmiyorum hormon ilaclarida alt ust ediyor bizi

Cok iyi benimde kislerim olusun ca 2 yumurtada 30 askin var dedi ama 21 topladi kucukleri buyudu yerini kisler aldi falan filan kisler buyuynce yumurtalar gelismiyor zatn yumurtaliklarim tembel olan yumurtada gelisip catlamasina kisler izin vermior
Benim de küçükler kalmistı hatta 12 gün adet oldum opu dan sonra korktum kist oluşutu mu acaba diye ama kontrole gittim çok şükür bir sıkıntı yok dedi dr

Benim de küçükler kalmistı hatta 12 gün adet oldum opu dan sonra korktum kist oluşutu mu acaba diye ama kontrole gittim çok şükür bir sıkıntı yok dedi dr
Alistm artk doktor soylemedn ekrandan anlaya biliyosun kocaman bir balon var orda goruyosun yani

Yigenime örguden bebek yapmistim ona oyuncak bebge sarilip agladigim cok gunlerim oldu ama simdi sukur rahatim takmiyorum hormon ilaclarida alt ust ediyor bizi
Canım benim 😔 ben de dr tüplerimin alınması gerektiğini söyleyince doktordan cıktım doğup büýüdüğüm şehirde kayboldum kocaman kadın ağlaya aglaya akşama kadar dolaştım sokaklarda ama kabullendim sonra hatta kabullenmek zorundaydım çünkü tek çarem buydu

Canım benim 😔 ben de dr tüplerimin alınması gerektiğini söyleyince doktordan cıktım doğup büýüdüğüm şehirde kayboldum kocaman kadın ağlaya aglaya akşama kadar dolaştım sokaklarda ama kabullendim sonra hatta kabullenmek zorundaydım çünkü tek çarem buydu

Derdi veren devasi nida verir ins bu gunlerde gececk bn inaniyorum bi abla var hastahanede arkadas oldum 4 tup bebek denemesiymis 40 yasinda tup bebegi tuttu hemde 3 taneeeee😁😁😁😁

Derdi veren devasi nida verir ins bu gunlerde gececk bn inaniyorum bi abla var hastahanede arkadas oldum 4 tup bebek denemesiymis 40 yasinda tup bebegi tuttu hemde 3 taneeeee😁😁😁😁
Yaa maşallah tek seferde tüm aile tamam valla çok iyiymiş bizimde böyle olsa keşke 😂😂

Ins 30dan yasindan kucuklere en fazla 2 yerlestryorms doktr bn iki istedm yasin kucuk dedi kayinvalidemlede cok iyi anlasrz annem bn bakcm dedi artk

Normal gebe kalma şansı olmayanlarada 2 yada 3 yapıyorlar canım bana 2 olacak o yüzden doktorda ikiz olsun istiyor benim icin

Seninle konusmak nasl iyi geldi anlatamam cok sagol onemseyp cvp verdigin icin

Ne demek canim benim sonuçta aynı yolun yolcusuyuz bizi bizden başkası anlamaz ki ben kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz bir de ablam yeni söyledim onada o kadar ameliyat falandan sonra.
Ben hep buradan okuyup kendimi teselli ediyordum, iyi geldiysem ne mutlu bana :KK68:

Ne demek canim benim sonuçta aynı yolun yolcusuyuz bizi bizden başkası anlamaz ki ben kimseye söylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz bir de ablam yeni söyledim onada o kadar ameliyat falandan sonra.
Ben hep buradan okuyup kendimi teselli ediyordum, iyi geldiysem ne mutlu bana :KK68:
Hakkimizda hayrlisi olsn seni tanidigima cok memnun oldum bi gelisme yasarsak ins haberleselim cok teskkrler
Iyi gecelr❤❤❤😘😘😘

Back
X