Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek tedavisinde dondurulmus embiryo tutma sansi ne kadar..?

6. Günüm bugün çok merak ediyorum tutamıyorum kendimi idrar testi yapmak icin sabahı zor ediyorum valla canm eşimde öyle işe gittikten sonra arıyor yaptn mı test diye 😂 çok şükür bugün ve dün çok net ciktı yarında kan verelim diyoruz bakalm nolcak ❤😍

Canım bencede bekle test günü gelince yap testini dilerim güzel sonuçlar alırsınız güzel haberlerinizi bekliyoruz...

Dosya ekle dior ya oradan

Eklentiler

• Screenshot_20191229-144320_Chrome.webp
    Screenshot_20191229-144320_Chrome.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 21
1 haftalikkn bende kan vercem galiba beklemek cok zor 50 ve 500 arasinda olurmus deger 1 2 haftalik bebek
Bir iki gün önce idrarda tekrarla sen canm aynen benimki gibi seninde koyulaşcak ondan sonra kan ver çünkü idrarda net görününce bhcg 50 üstü oluyormuş oyle diyorlar 🤔

3 gündür yapıyrm canm 4. Günden itibaren hergün gittikce koyulastı bugün gayet guzel net bir kirmizı cizgi oldu 🥰
Çok şükür canım çok sevindim senin adına.. son zamanda çok güzel haberler aldım hidrosalpenks kurbanı olan arkadaşlarım dan senin de sonucunun olumlu olması beni iyice umutlandırdı ne yalan söyleyeyim... küçükken bende ameliyat oldum ve bu ameliyat yüzünden hidrosalpenks olmuş daha önce yazışmıştık seninle canım.. bende yakında tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...

Çok şükür canım çok sevindim senin adına.. son zamanda çok güzel haberler aldım hidrosalpenks kurbanı olan arkadaşlarım dan senin de sonucunun olumlu olması beni iyice umutlandırdı ne yalan söyleyeyim... küçükken bende ameliyat oldum ve bu ameliyat yüzünden hidrosalpenks olmuş daha önce yazışmıştık seninle canım.. bende yakında tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse inşallah... hayırlısı olsun inşallah hakkımızda...
Evet canım hatirladim tabi ki 😊 bizdeki tek sorun tüp olduğundan onu işlem dısı bırakınca sonuç olumlu oluyor çok şükür kuzum inşallah sende alirsın bebeğinin haberini rabbim herkese nasip etsin insallah cok zorlu bir sureç ama sabrın sonu hep selamete cıkiyor Elhamdülillah ❤🤲

Evet canım hatirladim tabi ki 😊 bizdeki tek sorun tüp olduğundan onu işlem dısı bırakınca sonuç olumlu oluyor çok şükür kuzum inşallah sende alirsın bebeğinin haberini rabbim herkese nasip etsin insallah cok zorlu bir sureç ama sabrın sonu hep selamete cıkiyor Elhamdülillah ❤🤲

En kısa zamanda hamilelik takvimini bekliyorum nickinin altında çok yakışacak inşallah.. RABBİM hepimize nasip etsin inşallah en hayırlısından...

Idrar testinde ikinci cizgiyi erken gebelik testinde mi goruyorsunuz yoksa normal test mi aldiniz birde marka soyleyebilme sansiniz varmidir

Sukurler olsun bugun emin olddum ins bi sorun cikmaz

Eklentiler

• 20200101_095649.webp
    20200101_095649.webp
    76,5 KB · Görüntüleme: 33
Allah razi olsun rabbim tum isteyenlere versin ins devamida gelir alti bos cikmaz dun 7. Gunumdu son 3 4 gundur midem cok yaniyordu hem kalcadan ignemi vurunmak icin hemde bu mide yanmasini soleum die acile gittim orda kan testi istedim ama daaha erken yanlis deger cikabilir dedi erken gebelik testi aldim bende

Back
X