Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben de geçen hafta Umut Tüp Bebekte embriyo dondurdum,doktorum Süleyman Bey'di...çok memnun kaldım...kesinlikle çok güvenilir bir klinik olduğunu düşünüyorum...
mrh.fundacım ....nasılsın? canım biz eşimin karar değişikliği sonucu mediicanada tedaviden vazgeçtik maalesef...tekrardan ilk düşündüğümüz hastane yani bahçelievler medical parkta karar kıldık...(tabi eşimin isteğiyle benim aklım hala medicanada kaldı ne yalan sölüyüm.)..naaptıysam eşimi ikna edemedim...bende belkide hayırlısı böyledir diyorum...karar değişikliğimizi burdan sanada sölemek istedim canım...fundacım senin yer konusunda netleştimi kafanda bişiler?
evet başladık canım...2 gün önce genel test yapıldı... 1 ay sonra testimizin sonucunu alır almaz başlıyoruz kısmetse...inşallah iyi ve doğru yerdeyizdir...fundacım sırf eşim istedi diye bu hastaneyi seçtik ama ben hiç rahat değilim...yöntemleride diğer merkezlerden çok çok farklı....
sizin içinde hayırlısı olsun arkadaşım hemen karar vermeyin bencede ...kafanızda soru işaereti kalmasın...,ikinizinde içinin sindiği yer olsun...