- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu problemi yaşamaktayımbu durumun nedenini doktorlar bilemiyor maalesef.Yumurta kalitesine bağlıyorlar fakat yumurta kalitesini nasıl arttırabiliriz bunun hiçbir bilgisi yok.
Tüp bebek tedavimde embriyolarım gelişimlerini durdular 17 embriyondan sadece biri blastosist başlangıcı olabildi oda tutmadı. Tekrar tüp bebek yaptirmaktan korkuyorum.. Aynı şey olupta sonradan duzelen var mı?
Benim basima soyle geldi.birkere yumurtalarim bos cikti.birinde hic dollenmedi.birkerede hic bolunmedi.hic korkma cesaretli ol.simdi 2tane 10 hucreli embitiyo transfer edildi.Allahim buyuk yuzunu guldurur.
Bu 4. Denemeniz sanırım suandada sonuc bekliyorsunuz galiba, Allah yüzünüzü güldürür insallah...Bu son denemenizde farklı bisey varmiydi? İlaç degisimi, protokol degisimi vs... Tedavi oncesi ilaç kullandınız mı vitamin gibi? Ya aslında çok soru sordum ama mesela ortalama kaç yumurta toplanıyordu?
canim benim benim8inci denemem bu tasadiklarim sadece 3u allahim bana diger 4unde embiriyo olusturdu ama tutunamadilar.neden tutunamiyo bilmiyolar.antalya memorialda denedim farkli protokoldü igne frkliydi bilmiyorum ama ilk defa hemen dollenip bolumduler cok iyiydiler bana benzeseler inatci olurlar tutunurlar amaaa hicbirsey hissetmiyorum yok bi drgisiklik.diger 7 taneainde yasadiklatin aynisi yine olmadi diyorum.ne olcak bilmiyorum nillette leke geliyo yok bende birsey...
siz 1 kez mi denediniz tüp bebegi?kacıncı gün gelişmlerini durdurdu?mesela benim 11 embriyomdan sadece 1 tanesi blastosist başlangıcı olabildi 16 yumurtam toplanmıştı ve bende hiç sorun görünmüyordu sadece eşimde morfoloji proplemi vardı
Benim basima soyle geldi.birkere yumurtalarim bos cikti.birinde hic dollenmedi.birkerede hic bolunmedi.hic korkma cesaretli ol.simdi 2tane 10 hucreli embitiyo transfer edildi.Allahim buyuk yuzunu guldurur.
canım önceki denemelerimde doktorlar hiç döllenme olmadığını söylemişlerdi en son işlem gördüğümde 2.gün 4.e bölünmesi gerekirken benim 3.e bölünmüş doktorum hemen dondurdu.henüz transfer işlemim gerçekleşmedi.benimde eşimde morfoloji problemi vardı ama en son yapılan tahlillerde herşey çok iyi çıktı yani şu an eşimde hiçbir problem yok bende yumurta rezerv azlığı var.4-5 yumurta anca elde edebiliyorumsiz 1 kez mi denediniz tüp bebegi?kacıncı gün gelişmlerini durdurdu?mesela benim 11 embriyomdan sadece 1 tanesi blastosist başlangıcı olabildi 16 yumurtam toplanmıştı ve bende hiç sorun görünmüyordu sadece eşimde morfoloji proplemi vardı
elifharun çok merak ettim son tedavinde farklı bir işlem uygulandımı acaba bendede hep döllenme ve yeterli sayıda bölünememe durumu var nasıl aşarım bu durumu hiç bilmiyorum.......
İnşallah bu kez olur belirti arama herkeste değişiyor bu inşallah bu son olurda bebeğine kavusursun