Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek tedavisinde hangi merkezleri önerirsiniz

fatma571622

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2021
31
4
36
33
Merhaba ilk tüp bebek denememiz olumsuzlukla sonuçlandı ben polikistiğim ve eşimde kriptosperm var Afyon’a yakın olabilecek şehirler hakkında görüşlerinize danışmak isterim

Anadolu Sağlık Merkezi-John Hopkins -İzmit 'e gitmeyi düşünenler dikkatli olsun. Bana ilk görüşme ücretsiz dediler ve görüşmede doktor muayene etmek istedi.Doktor ilk görüşmede muayene etti.Eğer o gün ilk görüşmede muayene olduğunda, ücretli olduğu iletilseydi. Kabul etmeyebilirdim. Ve uygulanacak paketin içeriğinden de bahsetmediler. Pakette muayene varmış. Ben bunu bilemem ve nitekim bilmiyordum. Şimdi paket iptal olunca benden muayene olmuşsunuz ödeme yapmalısınız diyorlar. Bu nedenle dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar ben ilk tedavimde bursada osman develioğlunda art de gebe kaldım sağlıkla çocuğumu kucağıma aldım.. allah hocamızdan razı olsun.. çok zorlu bir gebelik geçirdim erken doğum riskim vardı hocam dikiş attı ve onun sayesinde sağlıkla yavrumu vaktinde kucağıma aldım.. şimdi ikinci deneme için hocama başlıycaz hoca jimer hastanesinde yapıyormuş tedavilerini artık o nereye biz oraya.. çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum sizlere de tavsiye ederim. Çok ilgili aynı zamanda çok bilgili bir doktor başka kimsenin söylemediği birçok şeyi hocam fark etti

Back
X