Tüp bebek tedavisinde ilaclar

P

Biraz ara verip kendime gelmek istiyorum kilo verip belki tekrardan başlarım.inşallah sizin ki tutar🙏
Hiç pes etme bende 3. Bak bu karmakarisigim tekrar deneyebilir cesaretini bulamıyorum sonra diyorum deniycm Bi gün nasip olana kadar sen kendine iyi bak canım herkesin başı saglk

Valla yorumlarını okumasam bilemicem he. Bende diom bu kızın sesi cikmio hiç nerelerde napti diye girdim baktim valla. Leke gelmiş kesildi mi leken....

Şükür leke yok canım. 9 gundeyim embriyo kalitesi düşük inşallah Artış devamlı olur duanizda beni de unutmayın rabbim @saksve sana da tez zamanda nasip etsin inanın karmakarışık endişeliyim geceleri uyku bile yok

Hadi inşallah kasma kendini çok düşünme akisina bırak. Bebeğin şuan seninle öyle düşün. Daha coook uykusuz geçen olcak o yüzden şimdi kafanda bunyende rahat olsun. Sıkma kendini. Olacak oldu mu oluyor nasip kısmet bu işler hep. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Sonucu alınca bizi de unutma burda. Beklemedeyim ben senden güzel haberler bekliyorum. Hadi inşallah tutunmustur sana bebisin ☺️☺️☺️

Hadi inşallah kasma kendini çok düşünme akisina bırak. Bebeğin şuan seninle öyle düşün. Daha coook uykusuz geçen olcak o yüzden şimdi kafanda bunyende rahat olsun. Sıkma kendini. Olacak oldu mu oluyor nasip kısmet bu işler hep. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Sonucu alınca bizi de unutma burda. Beklemedeyim ben senden güzel haberler bekliyorum. Hadi inşallah tutunmustur sana bebisin ☺️☺️☺️
Amin canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. Allahim hepimize güzel haberler nasip etsin.

Mrb kızlar:) buradan yazayım dedim. Heyecan korku hepsi birarada kan mi versem yarın bilmiyorum. 100 gün beta çoğunun 100 üzerinde benim 78 kalmış:)

Mrb kızlar:) buradan yazayım dedim. Heyecan korku hepsi birarada kan mi versem yarın bilmiyorum. 100 gün beta çoğunun 100 üzerinde benim 78 kalmış:)
nasıl oldunuz inşallah değeriniz yükselmiştir ve sağlıklı gebelik geçirirsiniz çok sevindim bize de dua et inşallah tez zamanda rabbim nasip eder isteyen herkese ☺️☺️

merhaba burada yeniyim araştırırken sizin yorumunuzu gördüm
yorumunuzun nedenini merak ettim ?
Yanlış zamanda yanlış işlem yapıldı. Sonuç negatif. Benim 3 çocuğum oldu toplam 6 gebeliğim. 1 i ölü doğum 2 kürtaj (istenmeyen gebelikti) Tüp bebeğe basladim Dr un açıklamasına göre benim hiç çocuğum olamaz olanlar mucize ☺️
Bir bebeğin ana rahmine düşmesi zaten bir mucize. Son doğumdan sonra tüpleri baglattigim için tüp bebeğe başlamıştık. Son doğumum tüp bebek tedavisinden 6 ay önceydi. Ama Dr a göre ben hamile kalamam. ☺️ Böyle bi Dr iste

Back
X