Benim böyle bir problemim olmadı.Amirim de tedavin süresince kullanabildiğin kadar kullan dedi.Çok prosedürcü bir amirim var problem olsa söylerdi.çevremden de sakladık hala saklıyoruz sadece amirim biliyor.Şimdide ağır işlerde bulunamaz raporu aldım fazla mesai ve nöbetlerden düştüm.sadece yapmam gereken işi yapıyorum.Çünkü tüp bebek riskli gebeliğe giriyormuş.Sen 15-10-20 eşittir 45 gün rapor almişsin.
Bu problem olmadi mi senin için?
çünkü devlet memurlarin yilda 40 güne kadar rapor hakki var.
40 günü aşica sağlik ukuruluna sevk edilir(tipki benim gibi!!!!)
ve almiş olduğun raporlar incelenir.
Daha sonrasinda da sağlik ukrulu raporuna çevrilirek usul ve fenne uygun olup olmadiğnia bakilir....
Canım benim tüp bebek için yasal izin alacam desen zaten herkes duyuyor.Tedavi gördüğün hastane diyelim 1 11 2008 ---10 11 2008 tarihleri arasında tedavi görmüştür diyerek sevki kapatsın işe hiç gitme.İnan ben de bu konuda çok sıkıntı çektim.Kadın doğuma sevk alınca bebek için mi diye sorular başlıyor Ben bu yüzden hiç sevke tüp yapıldı diye yazdırmadım hep tedavi vs yazdırdım devletten para almadığım gibi bütün ilaç vs hep cebimden ödedim.Lanet olsun bu kadere millet bizim gibi infertillerin peşine düşmüş soruyor da soruyor ben artık herkesi terslemeye başladım azıcık azaldı sorular.Keşke çalışmasaydık izin derdi de olmazdıSevgili tulipe cevabın için teşekkür ederim. Ben hakhlı yere serzenişte bulundum herkes herşeyi zaten bilemez.sende bilemezsin. Derdim o değil zaten. Ben bulunduğum ilde tedavi göreceğim.ben sevkin il içi on gün geçerli olduğunu biliyorum zaten. Ama on gün boyunca sevke yalnızca gittiğin günler işleniyor hastaneye. Yani on günü tamamen kapatamıyorsun. Sen il dışında yaptırdığın için şanslısın belliki. Ama benim öyle bir şansım da yok. Bizim kurumda hastane olayları çok didiklenir. Aslı arkadaşımıszın dedği gibi herkese herşey anlatılmıyor. üst üste izin alınca da göze batıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?