Merhabalar Tüp Bebek Tedavisine Yaklaşık Olarak 20 gün önce başladım.Yarın Kan vericem sonuç İçin.Ancak çok yememe rağmen tartıya çıktığımda kilo aldığımı gördüm.Bu normal mi sizlerde kilo aldınız mı ?
Merhabalar Tüp Bebek Tedavisine Yaklaşık Olarak 20 gün önce başladım.Yarın Kan vericem sonuç İçin.Ancak çok yememe rağmen tartıya çıktığımda kilo aldığımı gördüm.Bu normal mi sizlerde kilo aldınız mı ?
Yani aşırı kilo almanız normal değil tabi. Hatta transferden sonra verdikleri kağıtta bir günde kilo artışınız fazlaysa doktorunuza danışın diyorlar . İlaç kullanımında şişlik ödem oluyor onlarda kiloda etkili olmuştur . Ben hep 68-70 arasında gidip gidip geldim. Transfer günü 69.7 idim
Yaklaşık 8-9 aylık tedavi süresince 3-4 kilo aldım. ilaçlar hormon ilaçları ödem ve kilo yapması normal diye biliyorum ben. sadece kilo da değil saç dökülmesi de yaşadım. inşallah güzel sonuçlanır sizin de her şeyi unutturur :)
Ben 1 kg falan aldım. Ama cok şişmiştim. Daha sonra o şişliği atınca eski kiloma döndüm. Çoook yediğim için transfere kadar 2 ayda 3 kg aldım ama özellikle ilaçların aldırdığı bir kilo olmadı. Dondurulmuştu embriyolarım
Ben hem 2 asilama ardarda hem de asilamadn bir sonraki ay tub bebek tedavisne basladm hormon ilaclari yuzunden 5 ayda 6 kilo aldim transerden 2 ay sonra tartildgmda 4 kilo vermistim simdi basladgm kilodan - 4 kilo olarak devam ediyorm ve 19.haftadayim