merhaba arkadaşlar.
bir sorum olacak tedavide kullanılan iğnelerin zamanı önemli mi?fisfisfisbenim doktorum sadece akşamları vurun demişti. ama topicte okudum aynı saat ve dakikada da vuranlar var.... kafam karıştı....
saati önemli ,, mesela ben akşam 5 de oluyordum iğnelerimi ,, çatlatma iğnemde ona göre olmuştu ve aşılamamda saat 5 de olmuştu ,, sen tedbiri elden bırakma ve saatli yap canım..
merhaba arkadaşlar.
bir sorum olacak tedavide kullanılan iğnelerin zamanı önemli mi?fisfisfisbenim doktorum sadece akşamları vurun demişti. ama topicte okudum aynı saat ve dakikada da vuranlar var.... kafam karıştı....
canim saati cok önemli cünkü son acamaya geldinde yani catlatma igneni vuracan zamn her gün vurdun ignelere göre hesaplaniyor yani 36 saat sonra catlatma ignesini vuruyorsun onun icin bence saatli vur,bende sila gibi yapiyorum egerki disardaysam ignelerimi yanimda götürüyorum...
canım saatleri gerçekten çok önemli bana tedavimde doktorum iğneler arasında 4o dakika oynayabilir ya erken ya geçö olabilirsin dedi ama kesinlikle aynı saatlerde vurmaya çalış dedi o yüzden bende çantamda taşıdığımı bile bilirim soğuk buz kütlesiyle yazın mecburen canım dikkat et o yüzden saatini şaşma