• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Aciillll

Çok zor bir şey Allah esirgesin. Alt karında şişlik çok normal. Ben şu an 9 aylık hamile gibi hissediyorum :) Çatlamaması için ne verdi peki size? Ben yanında Duphaston kullanıyorum 3 kere
Ay kizlar bende tedavi olcam hazirlikli olayim diye okuyorum buralardan ohss geciren varmi? Pkoluyum da bi kac doktor seb gecirirsin dedi hic sakinlestirmedi diger doktor da kilona ve yumurtaliklarina göre doz kullaniriz en hafif sekilde atlatman icin ilaclar veya serum takabiliriz demisti

Opu dan sonra kan sulandırıcı iğne (Oksapar) kullanacağım. Yarın başlam lazım ama çok acıtıyor diyorlar korkuyorum 😦

Ay kizlar bende tedavi olcam hazirlikli olayim diye okuyorum buralardan ohss geciren varmi? Pkoluyum da bi kac doktor seb gecirirsin dedi hic sakinlestirmedi diger doktor da kilona ve yumurtaliklarina göre doz kullaniriz en hafif sekilde atlatman icin ilaclar veya serum takabiliriz demisti
Ben pkosum 2 kere geçirdim biri çok ağırdı çünkü hamile kalmışım o yüzden geçmek bilmedi. Yoksa adetle birlikte bir şikayet kalmıyor. Tedavi tüp bebek mi yoksa yumurta geliştirme ile doğal yoldan mı

Hayır taze transfer olmayacak. Doktor Opu dan önce çok fazla hormon aldığın için vücudun da sıkıntı olmasın diye verdi

Back
X