tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar

UMUT96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
11
1
36
Isparta
iyi akşamlar arkadaşlar benim tüp bebek tedavim bitti ve 6 nisanda test yapılacak. yalnız doktorum bana kan sulandırıcı fragmin adında hergün kendimin yaptığı bir iğne yazdı. ve Hamile kalırsam Allahın izni ile hamilelik sürecindede kullanacağım bir iğnedir. sizlere sormak istediğim, sizlerde bu iğneden doktorlarınız yazdı mı acaba ? iğneyi kullanıp kullanmama konusunda terettütlerim bulunmakta. bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim. iyi akşamlar:61:

Daha önceden kan pıhtılaşma sorunun oldu mu? Olduysa o yüzden vermiştir. Bana corasprin diye bir hap verdi doktorum yumurta toplamanın ertesinde başladım ama pozitif sonucu alınca bıraktırdı doktorum. Bana doktorum kanaman ya da lekelenmen olursa corasprini hemen bırak demişti.

canım benim ilk denememde tuttu ama düştü... bu iğneyi kullanmadığım için..araştrma yaptık pıhtılaşma çıktı..bu iğnenin bi zararı yok korkma.benim bi arkdşm 9 ay kullandı hemde onn bi sorunu bile yoktu sadece önlem amaçlı hiç de bişey olmadı..hatta güzel bişey bunu vermeleri

Back
X