Evet asiri hassasiyet, ciltte isilik gibi kabartilar gerginlik sinirlilik leblebiden nem kapma vs. hepsi bende de mevcut ve ben simdi 4. denemeye hazirlaniyorum.Transferi kaldiramayacagiimi dusundugum icin de uyutulmayi istedim transfer esnasinda bu sefer.Cunku o sahne beni cok uzuyor ve rahatsiz ediyor.Bir yan etkisi yokmus zaten uyumanin.Bir de kayinvalideye esime soyledim ben ilac kullaniyorum icimde firtinalar kopuyor beni idare edin diye ama nerdeeee.Kadin gecmis karsima benim oglumu kimler istedi de vermedik muhabbeti yapyor biraz oturayim dedim eskisi gibi evine gittigimde az is yaptim da ogluna bakip duruyor bide ben herseyi once kendim icin yaparim diyor, ben esime boyle boyle oldu gozunun onunde diyorum ne var bunda diyor sen alingansin diyor evde benim psikolojik durumumdan dolayi kavga cikiyor benden once o kusuyor bu kadinda ilac kullaniyor ondan yapiyor bunlari idare ediyim demiyor da kusuyor evde carki eskisi gibi deva ettirirsen gulersen evde dolanirsan iyisin ama yok ilaclardan tedaviden bahsedersen kotusun.Azotrotek denilen bir antibiyotik var kari koca bir kere 2ser tane iciliyor ikimizde ictik beyzade ishal olmus yatiyor inliyor ben neler cektim durumumu anlatinca tamam tamam diyip geciyordu onu soyleyince de senin bunyen dayanikli sana bisey olmmaz diyor.Seytan diyor SIK bogazini kurtul.Hepsi ayni sen iyiysen iyiler sen kotuysen tamam hersey bitti