Tüp bebek tedavisinde lazer epilasyon

ELha2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
521
9
96
Merhaba arkadaşlar...ben 3 . Denemem için start verdim...lazer epilasyona başlıycam ama tedavi aşamasındayım sizce sakıncası varmıdır....

keşke daha önceden yaptırsaydın epilasyonu......çünkü tedavi aşamasında bünyemiz çok hassas oluyor........ama sakıncası varmıdır bilemem.....dr.una danış derim.....

Mehb. ben de bu konuyu yengemle geçen gün konuştum ve tavsiye etmiyorum. Yengem Dr. arkadaşı ile konuşmuş özellikle genital bölge için kesinlikle yapmayın demiş. Yengem tüm vücut gitmişti geçen sene. Şimdi çok pişman. Ben de kesinlikle düşünmüyorum yaptırmayı. Hele de bebek için bu kadar uğraş verirken.. lmaz:
Ben Estetisyenim Epilasyon ve Cilt Bakımı okudum ve hocalarım lazer epilasyon kansere neden oluyor şu an söylenmiyor ama bunu kabul etmek zorunda kalacaklar demişti.
Zaten düşünürsek lazer ışınları canlı hücreleri yok ediyor!!! Kıl diplerimiz yanarken hücrelerimiz de ölüyor. Yumurtalıklarımız ve rahimimiz ne kadar zarar görüyor bilmiyoruz di mi??

teşekkür ederim kızlar....yaptırmıycam ozaman napalım ....bebiş olsunda kıllarla mücadeleye devam edicez artık..

canım günümüzde lazer kanser tedavisinde bile kullanılıyor. o nedenle normal zamanda bir zararı olmaz diye biliyorum. ancsk gebelik dönemi çok çok tehlikeli hele birde bizim gibi uğraş verirken kesinlikle tavsiye etmiyorum.doktorlar her ne kadar yapabilirsiniz deselerde elamanları hamile iken yapmıyorlar. ben hamile iken kendi vücuduma alamam o ışını.

Evet cnm lazer tabiki kanser tedavisinde kullanılıyor fakat kullanılan ışın epilasyonda kullanılan ışınlardan farklıymış. Yengem röntgen ve tomografi teknisyeni ondan aldığım bilgi bu. Zaten oda geçen sene yaptırmıştı zararı yok diyen dr. lar dan dolayı ama dediğim gibi çok pişman.

Son düzenleme:
bende yaptiricaktim yapan doktora sordum hamile kalirsam napicaz dedim devam edemeyiz dedi neden dedim kadin kendisi yapiyor olmasina ragmen tavsiye etmiyorum hamilelere yapmam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…