Tüp Bebek tedavisinde nerede kalabilirim

Merve1996m

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
129
41
18
29
Ben Van'da yaşıyorum ama tüp bebek için Antalya'da tedavi göreceğim. Benim orada kalmam gerekir mi. Ne sıklıkta Antalya'da olmam gerekecek. Yaşadıkları yerden farklı yerlerde tedavi görenler nerede kalıyorlar onu merak ettim.Günlük kiralık evlerde mi kalabilirim veya öğretmen evi vs. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.

Son düzenleme:
Merhaba canım ben de yozgattayim İstanbul'a tedaviye başladım
.benm orda ailem var 3 kez gidip gelmem gerekecek. İlk muayenemi oldum döndüm. Doktor adetimi bekliyor adetimde gidicem yaklasik 2 hafta bi tedavi sürecim olucak. Yumurta büyütme toplama vesaire. Sonra dondurma işlemi ve transfer. O da 1 ay mi 2 ay mi sonra bilmiyorum. Süreç o şekilde ilerliyor. öğretmen evi bulursan senin için daha iyi ,maliyet açısından da daha düşük ve öğretmen evi de temiz oluyor otelden farkı yok

Ben Van'da yaşıyorum ama tüp bebek için Antalya'da tedavi göreceğim. Benim orada kalmam gerekir mi. Ne sıklıkta Antalya'da olmam gerekecek. Yaşadıkları yerden farklı yerlerde tedavi görenler nerede kalıyorlar onu merak ettim.Günlük kiralık evlerde mi kalabilirim veya öğretmen evi vs. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi.
Biz sürekli gittik geldik canım 2 buçuk saatlik yolculuk oluyordu birde dönüşü tabii. Transfer günü bile git yaptım. 15 dakika anca sürüyordu kontroller zaten. Kan verip doktor sonucuna 2 saat sonra bakıyordu. Beklemem gerektiği zaman söylüyordu. Bir gün baya 3 saat beklememiz gerekiyordu apart soralım dedi 800 TL istediler 3 saate. İnsanlarımız o kadar aç gözlü ki

Back
X