Tüp bebek tedavisinde pozitif alanlar nasil beslendiniz neler yediniz

minikduma

minik işte :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.327
206
163
Arkadaslar konuyu kendim için değil merak eden ihtiyaci olan herkes için açıyorum
pozitif alanlar keseyi görenler kalp atışını duyanlar Tüp Bebek tedavi sirasinda ve transferden sonra nasil beslendiniz
hangi yiyecek ve icecekler tutunma ihtimalini artiriyor nar suyu ananas veya protein agirliklimi beslendiniz
umarim bu topik tüm umutlu anne adaylarina Yoldaş olur faydasi olur...

ben hiç dikkat etmedim beslenmeme... ilk zamanlarda iştahım çok açılmıştı ne bulsam yiyodum sonra baktım boşu boşuna kilo almaya başlıyorum az ve öz yedim.. ama özellikle beslenmeme dikkat ettim desem yalan olur..

ben hiç dikkat etmedim beslenmeme... ilk zamanlarda iştahım çok açılmıştı ne bulsam yiyodum sonra baktım boşu boşuna kilo almaya başlıyorum az ve öz yedim.. ama özellikle beslenmeme dikkat ettim desem yalan olur..
Bilmeden devam etmek buda güzelmiş:) sağlıkla kucağına alirsin inşallah bebeğini..

Kızlar ben 6 haftalik anne adayiyim 2 ci denemem ilkinde hiç yediğime dikkat etmedim tutmadı 2side yediğim içtiğime kendime çok dikkat ettim.transferden sonra ilk 2 gün evden çıkmadım paso yattım ananas yeşil biber kivi yedim çok. Suyu bol içtim. 3 gün den sonra yavaştan yuruyus yaptım evde dışarda çok şükür tuttu inş sizde mutlu haberi alırsınız ama kesinlikle gününüz gelmeden idrar tahlili kan tahlili yapmayın ben 11.gun idrar tahlili yaptım çıkmadı Üzülmicem dedim kendi kendime kocamida kendimide çok üzdüm sabaha kadar agladim

Back
X