tüp bebek tedavisinde progesteron iğnesi yaptırmak şartmı

cedelfin

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2007
40
0
296
46
arkadaşlar merhaba ben 2 haftadır tüp bebek tedavisi görüyorum geçtiğimiz pazar yumurtlarım toplandı şuanda transfer yapılmasını bekliyorum doktorum bana 15 günlük progesteron iğnesi verdi günde 3 tanesi bir şırıngaya çekilip kalçam vurduracakmışım buda toplam 45 iğne yapıyor vede eğer gebelik elde edilirsede bebek 3 aylık olana kadar devam edecekmişim kafam çok karışık bu kadar iğneye insanın kalçası kalbura döner sizede böyle tedavi uygulandımı arkadaşalr ne olur yardım edin

günaydın evet bende kullanmıştım hemde ne kalbur benim kalça almıyordu iğneleri bacaktan vurulmuştum son iğneleri olsun güzelim üzülme inan onlar için değer ben iğne acısını unuttum bile HER KIZ ANNE DOĞAR HER ŞEY BEBEK İÇİN

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın allah razı olsun senden bişeyi merak ettim hamile kaldınmı

Evet Canim Ilk Denemede Hemde Ama Gerisini Sorma Inşallah Bebeğin Olacak Iğneleri Sakin Dert Etme Yetrki Bebeğin Sikica Tutunsun Amin

arkadaşlar merhaba ben 2 haftadır tüp bebek tedavisi görüyorum geçtiğimiz pazar yumurtlarım toplandı şuanda transfer yapılmasını bekliyorum doktorum bana 15 günlük progesteron iğnesi verdi günde 3 tanesi bir şırıngaya çekilip kalçam vurduracakmışım buda toplam 45 iğne yapıyor vede eğer gebelik elde edilirsede bebek 3 aylık olana kadar devam edecekmişim kafam çok karışık bu kadar iğneye insanın kalçası kalbura döner sizede böyle tedavi uygulandımı arkadaşalr ne olur yardım edin

hayırlı olsun canım inşallah bu kadar şeyin sonucu güzel olur, Ben yumurta toplama işleminden beri progesteron için vajinal fitil kullanıyorum, şimdi transferim oldu yine sayısını arttırarak devam ediyorum, kimileri hap şeklinde içiyo, kimisi iğne yapıyo ama neticede herkes progesteron için tedavisi görüyo bu düşüğü engellemek için yapılıyoa.s.

merhaba benimde transfer günüm yaklaşıyor acaba bu iğneleri verirken doktorunuz ne dedi yani biliyorum tutunması için ama sorununuz neydi çünkü bana önermdi böyle bişey

canım bana geçtiğimiz pazar günü yumurta toplama işlemi yapıldı işlem yapıldıktan sonra doktorumun asistanı (hemşire hn) geldi bana bu ilacı kullanmam gerektiğini söyledi aslında ben doktorumla konuşmak istiyordum ama narkoz veridliği için pek kendimde değildim daha sonra fırsat olmadı çalıştığım için izin alıp doktorumla görüşemedim transfer yapılacğı gün konuşmayı düşünüyorum tüp bebek tedavisi gören bi arkadaşım daha var onada önermemişler inan neye göre veriyorlar anlamış değilim ama doktorumdan tam bilgi alırsam buraya yazarım .sevgiyle

Haklısın arkadaşım valla benim kalçalarım kalbura döndü bile ...Toplam 145 iğne aldım 7 haftalık hamileyim ve transfer gününden bu yana 37 gündür hergün 3 er 3 er vuruluyorum...Mahvoldum ama yapacak bişey yok...Bebeğin tutunması için gerekli bi hormon plasentayı yani bebeği besliyor işte gelişimini sağlıyor...İnternette araştırırsan daha ayrıntılı öğrenebilirsin...8 hafta dolunca doktor progesteron takviyesini jelle alacağımı söyledi yani haftaya bitiyo iğnelerim çok şükür...Bir aydır östrojen takviyeside aldım bu arada...oda mahvetti beni....

Herşeyin hayırlısı canım inşallah sonu iyi olurda çektiğin sıkıntılara değer....Dualarımız seninle sevgiler....

hayırlı olsun canım inşallah bu kadar şeyin sonucu güzel olur, Ben yumurta toplama işleminden beri progesteron için vajinal fitil kullanıyorum, şimdi transferim oldu yine sayısını arttırarak devam ediyorum, kimileri hap şeklinde içiyo, kimisi iğne yapıyo ama neticede herkes progesteron için tedavisi görüyo bu düşüğü engellemek için yapılıyoa.s.

merhaba ben ocak ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım 2 ocakta iğnelerim var ama bi konuda kafam karıştı iğneler bittikten kaç gün sonra işlem yapılıyo kaç gün kalmam gerekiyo yazaranız sevinirirm

Back
X