• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek tedavisinde sgk ödemeleri

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.eşim azosperm.2 yıllık evliyiz.şuanda tedavi aşamasında.eşim emekli sandığı.ben ssk çalışanım.(8 yıllık).ilk tüp bebek denemiz olacak nasip olursa.sgk bildiğim kadarıyla azosperm teşhisi raporu olanlara evlilikte 3 yılı gözetmeksizin ödeme yapıyormuş.ama bu konuda fazla bilgim yok.aynı durumu paylaşan varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.çok teşekürler.

merhaba arkadaşlar.tüp bebek yaptıranların hiçbiri sgk ödemesinden yararlanmadı mı?kimseden cevap alamadım da.

merhaba arkadaşlar.eşim azosperm.2 yıllık evliyiz.şuanda tedavi aşamasında.eşim emekli sandığı.ben ssk çalışanım.(8 yıllık).ilk tüp bebek denemiz olacak nasip olursa.sgk bildiğim kadarıyla azosperm teşhisi raporu olanlara evlilikte 3 yılı gözetmeksizin ödeme yapıyormuş.ama bu konuda fazla bilgim yok.aynı durumu paylaşan varsa bilgilerini paylaşırsa memnun olurum.çok teşekürler.

slm tüp bebekte 3 yıl evli olma zorunluluğu kaldırıldı

ayrıntılı bilgin var mı arkadaşım.çok teşekürler...

Merhaba,

ben 3 ay önce zeynep kamile gittim ordan aldığım bilgiyi sana aktarım. 3 yıllık evli olmak ve 5 yıl sigortalı olmak gerekiyor. 3tane sperm raporu lazım bide orda kadın için tahliller yapılacak.

Allah yardımcımız olsun

slm ikinci tüp bebek denemesi için yarın üniversiteye rapor çıkarmaya gideceğim.ikinci raporum olacak bu bakalım hayırlısı artık.3 yıl evli olunup olunmayacağını sorarım

Arkadaslar mrb.dun Kaan hocadan tese icin gün aldık.genart ta yapılacak 24 Şubat'ta bakalim inşallah spermciklerimiz bulunur:) birde kızlar size birşey danışmak istiyorum ben ,bu tup bebek icin SSK karsiliyormusya.hani bulundu diyelim internettende okudum ama anlayamadım.simdi söyle bir durum var benim esim 6 senedir SSK li fakat prim ödemesi 1252 gün.yani internette 900 gün yaziodu.eger bu tamam şa peki benim SSK da önem taşıyor mü? Cunku bende 9 senedir SSK liyim fakat prim ödemem 855 gün yani tup bebek te bu gün sayisi çiftler icini önemli yoksa erkek icin mı?
LUTFENNN YARDİMMMMMMM ARKADASLARRRRR

Arkadaslar mrb.dun Kaan hocadan tese icin gün aldık.genart ta yapılacak 24 Şubat'ta bakalim inşallah spermciklerimiz bulunur:) birde kızlar size birşey danışmak istiyorum ben ,bu tup bebek icin SSK karsiliyormusya.hani bulundu diyelim internettende okudum ama anlayamadım.simdi söyle bir durum var benim esim 6 senedir SSK li fakat prim ödemesi 1252 gün.yani internette 900 gün yaziodu.eger bu tamam şa peki benim SSK da önem taşıyor mü? Cunku bende 9 senedir SSK liyim fakat prim ödemem 855 gün yani tup bebek te bu gün sayisi çiftler icini önemli yoksa erkek icin mı?

merhaba arkadaş.benim eşimde 4 ay oldu genartta k.hocaya mikrotese.hayırlısı buymuş ama olgunlaşmamış hücre bulundu.dondurulmadı.şimdi tedavi aşamasında.hocamız tek kelimeyle harika bir insan.buarada eşin mikrotese olduktan sonra gidebilirsiniz diyorlar ya sakın hemen kalkıp 1 yerlere gitmeyin.orada dinlensin teseden hemen sonra şekerli meyve suyu içir mutlaka.beni ciddiye alırsan sevinirim.eşimin ve başka birinin başına gelen bir durumu anlatayım sana.m. teseden sonra kendini iyi hissedip kalktı eşim aradan 10 dakika geçmedi düşüp bayıldı betona yüzü tamamen kanlar içinde kaldı hemen müdahale ettiler.aynı m.teseden ameliyat olan başka tanıdık aynı hafta aynı durumda yolda düşüp bayıldı.buna çok dikkat etmelisin buarada erkek ssk kadın ssk farketmez bence sgk yı ara bulunduğun yerdeki kurumdan bu konuda net bilgi alırsın.

tek bir tarafın şartları uyması yeterli.

s.a arkadaşım sonucunuzu çok merak ettim sonuç inş.olumludur?

fakültedeki yapılan bu istismarı raporu dışarı vermemelerini bimer (başbakanlık iletişim merkeszine şikayet ettim 20 gün kadar önce )pek ciddiye almadım ilgilenmezler sandım ama cidden ilgilendiler şikayetim saglık bakanlığına ordan yüksek öğretim kurumuna ordanda akdeniz üniiveritesine iletildi şu an işlem görüyor. eger sizde raporunuzu almak istiyorsanız ve engelle karşılaştıysanız lütfen arkadaşlar sizde şikayet edin bunlar kendilerini dalkavuk ilan etmiş tekelcilik yapıyor neden benim hakkımı vermiyorlar? ben devlete yıllarca vergi ödedim ve hala ödüyorum neden karşılığında sağlık güvencemi kullanmayayım ki lütfen duyarsız kalmayın sizde yazın bi online dilekçe çok basit 5 dknızı almıyor. eğer yazmaya üşeniyosanız 150 yi arayın ücretsiz dilekçenizi verin !!!!!!!!!LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIMMMMM Hhttp://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspxAKKIMIZI SAVUNALIMMMMM.

Son düzenleme:
fakültedeki yapılan bu istismarı raporu dışarı vermemelerini bimer (başbakanlık iletişim merkeszine şikayet ettim 20 gün kadar önce )pek ciddiye almadım ilgilenmezler sandım ama cidden ilgilendiler şikayetim saglık bakanlığına ordan yüksek öğretim kurumuna ordanda akdeniz üniiveritesine iletildi şu an işlem görüyor. eger sizde raporunuzu almak istiyorsanız ve engelle karşılaştıysanız lütfen arkadaşlar sizde şikayet edin bunlar kendilerini dalkavuk ilan etmiş tekelcilik yapıyor neden benim hakkımı vermiyorlar? ben devlete yıllarca vergi ödedim ve hala ödüyorum neden karşılığında sağlık güvencemi kullanmayayım ki lütfen duyarsız kalmayın sizde yazın bi online dilekçe çok basit 5 dknızı almıyor. eğer yazmaya üşeniyosanız 150 yi arayın ücretsiz dilekçenizi verin !!!!!!!!!LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIMMMMM Hhttp://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspxAKKIMIZI SAVUNALIMMMMM.

merhaba arkadaşım.ben de memurum resmi dairede çalışıyorum.zaten 1 aksilik olursa peşinde mutlaka durup hakkımı ararım.yine de bu adresi ne yapılması gerektiğini bilmeyen insanlar var.tam olarak sorununuzu anlayamadım.raporunuzu mu istediniz vermediler.sizin sorununuz nedir.bu şikayetinizin sonucunu mutlaka öğrenmek isterim.keşke herkes sizin gibi duyarlı ve bilinçli olsa.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

arkadaşım tese sonucunuzu merak ettim.inş.olumlu ve hayırlı olur.

merhaba arkadaşım.başvurunuz sonuçlanmıştır tahminimce merak ettim.

merhaba arkadaşım.ben de memurum resmi dairede çalışıyorum.zaten 1 aksilik olursa peşinde mutlaka durup hakkımı ararım.yine de bu adresi ne yapılması gerektiğini bilmeyen insanlar var.tam olarak sorununuzu anlayamadım.raporunuzu mu istediniz vermediler.sizin sorununuz nedir.bu şikayetinizin sonucunu mutlaka öğrenmek isterim.keşke herkes sizin gibi duyarlı ve bilinçli olsa.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.

CANIM RAPOR ALMAYA HAKKIMIZ VE ŞARTLARIMIZ UYGUN OLDUĞU HALDE. FAKÜLTE SANA DIŞARDA TÜP BEBEK YAPTIRMAN İÇİN rapor vermem . tek bir şartla veririm raporunu o da burda fakültede yaptırcaksın dışarı rapor vermiyoruz DEDİ.

merhaba arkadaşım.başvurunuz sonuçlanmıştır tahminimce merak ettim.

verdiğim dilekçeye cevap geldi arkadaşlar 1 ayda neticelendi VE HAKKIMIN OLDUĞUNU SÖYLEYEN BİR RESMİ BELGE GELDİ .. sizde üşenmeyin 2 dakikanızı almaz bu mail... raporunuzu alsanız da almasanızda şikayetinizi yazın lütfen ki akılları başlarına gelsinde başkalarınada eziyet edemesinler LÜTFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM...

Back
X