tüp bebek tedavisinde şişkinliğin geçmesi için öneriler tecrübelerimizi paylaşalım

hacico

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
825
200
123
merhaba arkadaşlar opu yapılalı tam bir hafta oldu 20 yumurta toplandı ama gaz ve şişkinlik hala geçmedi önerebileceğiniz bitkisel bir şey ya da yiyecek var mı:KK50:

ben günde 5-6 litre su içmiştim şişkinlğim geçsin diye. o kadar su içilir mi deme, valla şişlinlik o kadar rahatsız edici ki içiliyor. benden 42 yumurta toplamışlardı, çok acayip şişmiştim. 2 hafta boyunca çay çorba gibi sıvıları saymıyorum, sadece su olarak 5-6litre su içtim. sonra hafifledi yavaş yavaş normale döndü.

ben günde 5-6 litre su içmiştim şişkinlğim geçsin diye. o kadar su içilir mi deme, valla şişlinlik o kadar rahatsız edici ki içiliyor. benden 42 yumurta toplamışlardı, çok acayip şişmiştim. 2 hafta boyunca çay çorba gibi sıvıları saymıyorum, sadece su olarak 5-6litre su içtim. sonra hafifledi yavaş yavaş normale döndü.
inanırım canım bende çok şişmiştim nefes alamıyordum sanki sıvı çok tüketemedim ben tükettikçe karnım şişiyordu eteklerim olmuyordu.tabi rahatlama oldu çok şükür ama kilo olarak kaldı biraz karnım falan çıktı etekler hala sıkıyor:KK43:

inanırım canım bende çok şişmiştim nefes alamıyordum sanki sıvı çok tüketemedim ben tükettikçe karnım şişiyordu eteklerim olmuyordu.tabi rahatlama oldu çok şükür ama kilo olarak kaldı biraz karnım falan çıktı etekler hala sıkıyor:KK43:

normalde ister istemez sürekli karnımızı içimize çekiyoruz ya kendimizi daha ince görmek için, yumurta toplatma yaptırdıktan sonra bu hareketi mecburen bırakıyoruz. işte o karnımızı içimize çekmeden geçirdiğimiz süre boyunca göbeğimiz gerçekten çıkıyor malesef:) karın kaslarını çalıştıracak egzersizlere vakit ayıramıyorsan bile karnını eskisi gibi içine çekmeyi dene, kısa süre sonra karnının biraz daha küçüldüğünü göreceksin.

Back
X