Tüp bebek tedavisinde yumurta gelişme ve iğnelere cevap vermeyen yumurtalıklar

Gulcngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
35
18
3
45
Arkadaşlar merhaba, tüp bebeğe hazırlanma esnasında gonal f 300 ve merional 150 kullandığım halde yumurtam gelişmiyor buna oosit maturasyon arresti diyorlar hekimler, bununla ilgili bir çözüm öneriniz veya yaşayan arkadaşlar yazabilir mi

Gonal f bana da yaramadı büyümedi hiç bir şekilde yumurtalar 12mm civarı kaldı en büyüğü tüp bebek te yaptırmayacaktım üstelik yumurta takibi yaptıracaktım sadece. Doktor bu konuda çok önemli kendine güvenemedi gonal f de gerekli durumlarda doz yükseltip düşürme durumu var her hekim çokta cesaret edip yüklenemiyor verdiğimiz okadar iğne parasıda çöp oluyor. Farklı bi doktorda bu sefer tüp bebek için farklı iğne kullandım fazla sayıda yumurta oluştu ve döllendi. Diceğim o ki en makulu doktor değiştirmek veya alanında uzman farklı bi doktor bulmak

Canım yazdığın için teşekkür ederim,bana özelden mesaj atabilir misin bir şey danışabilir miyim sana

Gonal f bana da yaramadı büyümedi hiç bir şekilde yumurtalar 12mm civarı kaldı en büyüğü tüp bebek te yaptırmayacaktım üstelik yumurta takibi yaptıracaktım sadece. Doktor bu konuda çok önemli kendine güvenemedi gonal f de gerekli durumlarda doz yükseltip düşürme durumu var her hekim çokta cesaret edip yüklenemiyor verdiğimiz okadar iğne parasıda çöp oluyor. Farklı bi doktorda bu sefer tüp bebek için farklı iğne kullandım fazla sayıda yumurta oluştu ve döllendi. Diceğim o ki en makulu doktor değiştirmek veya alanında uzman farklı bi doktor bulmak
Benimle ilacının bilgilerini paylaşabilir misin canım? İsmi olmasa da maddesini

Maddesini bilmiyorum ama yanlış olmazsa direk adını verebilirim yada msjla gönderebilirim

merhaba. umarım mesajımı okursun. hangi doktora gittin ve hangi ilacı kullandın. yazarsan sevinirim. mesajda atabilirsin özelden

Benimle ilacının bilgilerini paylaşabilir misin canım? İsmi olmasa da maddesini

gulumsebebek gulumsebebek uye 2022 de yumurtam gelişmedi. gonol f kullandım demiş. sonrasında doktor degiştim ve ilaç değiştirdim yumurtam oluştu dedi. sizde sormuşsunuz ilaç ve doktoru. size dönüş yaptıysa bana da yazarmasınız. aynı sorun bende de var. 3 yumurtam var gonol kullandım yumurtam hiç büyümedi.​

Back
X