Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir Canim cok rahat ol.beni daha önce tup bebek yapan arkadaş cok abartarak anlatmıştı ve ben cok korkmuştum takı hemşire iğne yapmayı ogretene kadar.saç kılı inceliginde.zaten kalem şeklinde doz ayarı var.karından yapılıyor hic acimiyor tedavinin en kolay aşamadı ilac ve iğne.rahat ol.yumurta toplama anestexilu oluyor.ben yumurta toplandıktan sonra ise gittim dusun yani. Rahat ol transferde bes dklik islem.en zor kısım on gün test sonucunu beklemek hele Kan tahlili verip iki saat sonuc beklemek imurden omur gidiyor.tedavi aşaması en kolayı rahat olarkadaşlar şu ılaçlar hakkında bılgılendırın bızlerı lütfen tedavime 4 gün kaldı ve ben hala korkuyorum cok sıkıntılımı bu ıgneler![]()
Hayir Canim cok rahat ol.beni daha önce tup bebek yapan arkadaş cok abartarak anlatmıştı ve ben cok korkmuştum takı hemşire iğne yapmayı ogretene kadar.saç kılı inceliginde.zaten kalem şeklinde doz ayarı var.karından yapılıyor hic acimiyor tedavinin en kolay aşamadı ilac ve iğne.rahat ol.yumurta toplama anestexilu oluyor.ben yumurta toplandıktan sonra ise gittim dusun yani. Rahat ol transferde bes dklik islem.en zor kısım on gün test sonucunu beklemek hele Kan tahlili verip iki saat sonuc beklemek imurden omur gidiyor.tedavi aşaması en kolayı rahat ol
Hayir Canim cok rahat ol.beni daha önce tup bebek yapan arkadaş cok abartarak anlatmıştı ve ben cok korkmuştum takı hemşire iğne yapmayı ogretene kadar.saç kılı inceliginde.zaten kalem şeklinde doz ayarı var.karından yapılıyor hic acimiyor tedavinin en kolay aşamadı ilac ve iğne.rahat ol.yumurta toplama anestexilu oluyor.ben yumurta toplandıktan sonra ise gittim dusun yani. Rahat ol transferde bes dklik islem.en zor kısım on gün test sonucunu beklemek hele Kan tahlili verip iki saat sonuc beklemek imurden omur gidiyor.tedavi aşaması en kolayı rahat ol
canım merhaba ben bişey sormak istiyorum sana eğer bilgin varsa beni yönlendirirmisin dün tüp bebek tedavisi başlangcı için doktora gittik eşimde sperm azlıgı var ilk teste sadece 1 tane sağlam çıktı şimdi eşime tese yapıcaz dediler oda daha önce varikosel ameliyatı oldugu için bunu istemedi ürologla görüşüp ilaçla tedavi olmak ıstedı yarı gıdıcek bakalım o zaman netleşicek bende muayene oldum bu arada doktor yumurta rezervimin çok iyi olduğunu söyledi alttan kamerayla baktı ve tam 26 tane yumurta saydı çok düşük doz ilaçlarla çatlatabilirlermiş yaşımda küçük zaten bende bu kadar yumurta çıkınca hepsine sperm alıp hepsinin yapmak istiyor doktorum galiba şimdi tedavimi durdurduk eşim yarın gidicek bakalım hersey netleşicek ameliyatmı yoksa beklemedemiyiz onun tedavisini şimdi ben şunu merak ettim bu 26 tane yumurta benim bir adet dönemimde attıgım yumurtami![]()
Maşallah cnm senin şansın yuksek.benim ilk nuanede onbir oniki yumurta saymıştır. O ay hsg histereskopi oldu tipe baskayamadik ertesi ay gene gittik onbir saydı.ilaçlarlada artmadı zaten bende fsh yüksekliği var.yani her ay ortalama o kadar yumurtanın olur ama bir an evvel başlayın fsh hormonu yükselince yumurtalar ve kalite azalıyor.yumurtaların azalmaz ama tedavül sürecinde protein ağırlıklı beslen yağlı asitli yeme bil meyve sebze Ye cnm
Maşallah cnm senin şansın yuksek.benim ilk nuanede onbir oniki yumurta saymıştır. O ay hsg histereskopi oldu tipe baskayamadik ertesi ay gene gittik onbir saydı.ilaçlarlada artmadı zaten bende fsh yüksekliği var.yani her ay ortalama o kadar yumurtanın olur ama bir an evvel başlayın fsh hormonu yükselince yumurtalar ve kalite azalıyor.yumurtaların azalmaz ama tedavül sürecinde protein ağırlıklı beslen yağlı asitli yeme bil meyve sebze Ye cnm
bizim tedavimiz durdu yanı baslayamadık esime tese denilmişti oda kabul etmedi şimdi ilaç tedavisine başladık bakalım ne olucak inşallah yeter ilaçla yukselir![]()
tedaviniz ertelenmiş ama yinede bilgi vermek istedim ilaçlar hiç acıtmıyor ilk iğneyi size hemşire yapıyor ve dozu o ayarladıktan sonra kendinize yapıyorsunuz benim gibi iğneden korkan biri bile yaptıysa herkes yapar hiç acıtmıyor bol şans umarım ilaçlar işe yarar yada eşiniz ikna olur....
zaten yumurta rezervim çok ıyı oldugu için çok düşük doz ilaçlar kullanıcakmısım 26 yumurta saymıstı doktorum tedaviye başlamak için gittiğimizde eşime hak veriyorum aslında daha önce ameliyat oldugu için korkuyor haklıda hala agrıları var ve ilişki anında bile çok zorlandıgını biliyorum umarım ilaçlar iyi gelir benim bitaneme bide kendimi şöyle teselli ediyorum doktor umudu olmasa git yaptır teseni olmaz çoğalmaz derdi bence ilaçlarda çok pahalı ve sigorta karsılamıyor umarrım değer çektiğimize canım teşekkür ederim
eşin haklıymış canım,olsun içi ilaçla rahatla etsin hem tedavisiz hamile kalırsan stres olmazsınız bir sürü ilaç kullanmak zorunda kalmazsın Rabbim hayırlı ve en kısa zamanda evini şenlendirsin inşallah.
inşallah canım tek dileğim bu rabbimden sende inşallah sağlıkla sıhatla alırsın bebeğini kucagına![]()
Allah razı olsun canım darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlara olsun tez vakitte hayırla sağlıkla
hepimizden Allah razı olsun canım bugun esimn doğum günü çok heycanlıyım cok güzel hazırlıklaar yaptım ona birlikte geçirecegimiz ilk doğum günü onada cok güzel moral olucak zaten 7.5 aylık evliyiz çok şükür bı sıkıntımızda yok ama bebek işi bizi biraz moralsiz yaptı ama geçicek ben biliyorum rabbim ona acılan elleri geri çevirmez
kıyamam canım ya siz daha çiçeği burnunda evlisiniz :) maşallah güzel bir gün geçirin ve bence bebek konusunu hiç açmayım bugün Rabbi'm daha nice güzel yıllara çıkarsın sizleri eşinle beraber umarım kısa zamanda hayırla gelir meleğiniz mutluluğunuz tam olur![]()