tüp bebek tedavisinden sonra kendiliğinden hamiile kalan arkadaşlar var mı bana?

talep12

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
19
0
16
İzmir
mrb arkadaşlar yirmi yaşındayım üç yıldırda evliyiz eşimle ama cocuk sahibi olamıyoruz. iki aşılama bir tüp bebek vede bir sürü tedavi ama sonuç negatif maalesef bilmiyorum çok dua ediyorum ama yaşımında küçük olduğunu sölüyolar ama sanki hiç bi zaman anne olamayacakmışım gibi... benimle aynı sorunları yasayan arkadaşlarım var mı acaba

mrb arkadaşlar yirmi yaşındayım üç yıldırda evliyiz eşimle ama cocuk sahibi olamıyoruz. iki aşılama bir tüp bebek vede bir sürü tedavi ama sonuç negatif maalesef bilmiyorum çok dua ediyorum ama yaşımında küçük olduğunu sölüyolar ama sanki hiç bi zaman anne olamayacakmışım gibi... benimle aynı sorunları yasayan arkadaşlarım var mı acaba

Sela Tatlım . Sende benim gibi erken evlendin sanırım . yaşın çok küçük henüz umutsuzluğa kapılmak için çok erken canım .
Benim arkadaşım 2 tüp bebek denemesinden sonra ikincisinin negatif haberini aldığı ayın ertesi ayı hamile olduğunu öğrendi . 15 yıllık evliyid nur topu gibi bir oğlu oldu . oğlu 2,5 yaşında ve kışın bir daha hamile olduğunu öğrendi ama bu sefer düşükle sonuçlandı . Rabbimden hiç umudunu kesme canım . ondan iste o sana gönderir. Sizin sorununuz neydi blmiyorum ama dilerim başka bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın ....

tsk ederim arkadaşım ilk zamanalr tedavilerde hiç bi sorun çıkmamıştı ama son iki aydır fsh değerimin yüksek olduğunu sölüyolar 11.58 siz kaç yaşındasınız bu arada evli misiniz

tsk ederim arkadaşım ilk zamanalr tedavilerde hiç bi sorun çıkmamıştı ama son iki aydır fsh değerimin yüksek olduğunu sölüyolar 11.58 siz kaç yaşındasınız bu arada evli misiniz

Ben 30 yaşındayım 12 yıllık evliyim canım . Çok şükür 2. denememde güzel haberi aldım bende . ama dediğim gibi yaşın çok genç . stres yapma canım . bu işin gerçek uzmanlarının ellerine bırak kendini . nereye gidiyorsun doktora ?

Back
X