TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLIYORUZ SPERM TESTİ YAPTIRDI EŞİM BİR BAKARMISINIZ KIZLAR

selin akkaya

🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
1.447
298
323
İstanbul
Yardımcı olurmusunuz kızlar hiçbişe anlamadım🙄

Eklentiler

• 968578F7-5AF3-4AF7-8599-C016ED0B5F9C.webp
    968578F7-5AF3-4AF7-8599-C016ED0B5F9C.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 125
Gayet iyi aslinda sonuçlar benim esimin ileri hareket sıfır cikardi 3 basarisiz aşılama 3 basarisiz tup bebekten sonra dogal yolla oldu insallah tedaviye hic gerek kalmadan olur sizinde
Canım benim eşiminde ileri hareketlilik sıfırdı 2 aşılama 2 tüp bebek başarısız benimde doğal yolla oldu nasip işte 😍

Canım benim eşiminde ileri hareketlilik sıfırdı 2 aşılama 2 tüp bebek başarısız benimde doğal yolla oldu nasip işte 😍
Masallah ne güzell 🥰🥰allah isteyen herkese nasip etsin Allah ol demeden olmuyor nerelere gittik neler yaşadık tabi insan bos bosta bekleyemiyor tedavi çare arıyor.Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın.

Masallah ne güzell 🥰🥰allah isteyen herkese nasip etsin Allah ol demeden olmuyor nerelere gittik neler yaşadık tabi insan bos bosta bekleyemiyor tedavi çare arıyor.Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın.
Öyle canım insan her duyduğu tedaviyi yaptırmak istiyor bir umut işte ..
allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Masallah Rabbim analı babalı büyütsün benimde esimin ileri hareketlilik düşük de ne kullandiniz acaba
Teşekkürler 😍
Keçi boynuzu pekmezi yedi birde andromax diye bir vitamin kullandı bir de incir kürü devamında havuç kürü yapmıştım hamile kaldığım ay eşim ve ikimiz yaptık o kürüde deneyebilirsiniz sizde hem zararlı bişey değil hemde basit
hamile kaldığım ay ileri hareketlilik sıfır çıkmıştı eşimin ona rağmen oldu çokta test sonuçlarına takılma canım olacağı varsa oluyor amq tabi elimizden geleni yapıyoruz ne kullanmak gerekiyorsa kullanıyoruz

Back
X