- Konu Sahibi selin akkaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende pek anlamadığımdan yorumlayamadım yinede teşekkür ederimBildiğim kadarıyla bi sorun yok gibi
En sağda yazanlar referans aralığı zaten ordan yola çıkarak bakarsak bi sorun yok gibiBende pek anlamadığımdan yorumlayamadım yinede teşekkür ederim![]()
En sağda yazanlar referans aralığı zaten ordan yola çıkarak bakarsak bi sorun yok gibi
Sorun yok gibi hatta sayı olarak çok fazlaYardımcı olurmusunuz kızlar hiçbişe anlamadım![]()
Sayı hangisi acabaSorun yok gibi hatta sayı olarak çok fazla![]()
Sperm konsantrasyonu 137 bin olanSayı hangisi acaba![]()
Pardon 137 milyonSperm konsantrasyonu 137 bin olan
Teşekkür ederimPardon 137 milyon![]()
sayı ve hız gayet ıyı canım sorun yok :)Sayı hangisi acaba![]()
137 olan sayı ılerı hız %53Teşekkür ederim![]()
Gayet iyi aslinda sonuçlar benim esimin ileri hareket sıfır cikardi 3 basarisiz aşılama 3 basarisiz tup bebekten sonra dogal yolla oldu insallah tedaviye hic gerek kalmadan olur sizindeYardımcı olurmusunuz kızlar hiçbişe anlamadım![]()
Canım benim eşiminde ileri hareketlilik sıfırdı 2 aşılama 2 tüp bebek başarısız benimde doğal yolla oldu nasip işteGayet iyi aslinda sonuçlar benim esimin ileri hareket sıfır cikardi 3 basarisiz aşılama 3 basarisiz tup bebekten sonra dogal yolla oldu insallah tedaviye hic gerek kalmadan olur sizinde
Masallah ne güzellCanım benim eşiminde ileri hareketlilik sıfırdı 2 aşılama 2 tüp bebek başarısız benimde doğal yolla oldu nasip işte![]()
Öyle canım insan her duyduğu tedaviyi yaptırmak istiyor bir umut işte ..Masallah ne güzellallah isteyen herkese nasip etsin Allah ol demeden olmuyor nerelere gittik neler yaşadık tabi insan bos bosta bekleyemiyor tedavi çare arıyor.Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın.
Masallah Rabbim analı babalı büyütsün benimde esimin ileri hareketlilik düşük de ne kullandiniz acabaCanım benim eşiminde ileri hareketlilik sıfırdı 2 aşılama 2 tüp bebek başarısız benimde doğal yolla oldu nasip işte![]()
TeşekkürlerMasallah Rabbim analı babalı büyütsün benimde esimin ileri hareketlilik düşük de ne kullandiniz acaba