Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben emekli sandığına bağlıyım. devletten faydalanmak için rapor olması gerekiyormuş.bu raporun şartları nelerdir.bilen varsa lütfen cevaplasın.
merhaba asrın bende tüp bebek tedavisine başladım. ben bağkurluyum ve tüp bebek raporu çıkarttım tedavimide o raporla özel bir hastanede yaptırıyorum. ben raporumu üniversite hastanesinden çıkarttım. 3 kez aşılama yapılıp gebelik oluşmayınca üniversite hastaneleri rapor çıkartıyor bu raporla 3 kez tüp bebek yaptırabiliyorsun ilaçlarını üniversite hastanesinde yazdırıp ilaç içinde rapor çıkartıyorlar böylelikle ilaçların %80 nini devlet karşılıyor ayrıca tüp bebek masraflarınında 1100 ytlsini karşılıyor.
arkadaşlar ben emekli sandığına bağlıyım. devletten faydalanmak için rapor olması gerekiyormuş.bu raporun şartları nelerdir.bilen varsa lütfen cevaplasın.
canım senin yaşın 24 görünüyor.tüp bebek için erken değilmi.hiç mi ümit yokmuş normal yollarla.
biz 3 yıldır uğraşıyoruz önceleri olmaması normal dendi bekledik, 1 senedirde olması için aşılama yaptırdık ben pco hastasıyım birde prolaktin hormonum yüksek ilaçlarla düşürdüler ama gebe kalana kadar ilaç kullanmam gerekiyormuş aşılamalarda olmayınca tüp bebek raporu çıkardılar bizde raporumuz var diye bu sefer tüp bebek e başladık artık hayırlısı :teytey:
CANIM HAYIRLISI OLSUN MOREL ÇOK ÖNEMLİ İNŞALLAH EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin dediğin gibi moral çok önemli stres yapılmaması lazım ben moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. pazartesi yumurta toplama işlemi yapılacak lütfen benim içinde dua edin. sevgilerimle...a.s.a.s.
çok teşekkür ederim terecim biraz yumurta toplama işinden korkuyorum lokal anesteziyle olacak benimki inşallah zor olmaz. yumurtalarım kaliteliymiş herşey çok iyi diyorlar ama artık gerisi Allaha kaldı. inşallah hayırlısıyla tutarda bende bir daha uğraşmak zorunda kalmam. desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.