- 4 Ocak 2021
- 89
- 47
- 3
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi adetin hangi günü başladınız herkezde farklıymış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bnm pazartesi toplanacak 11.güne denk geliyor ama tabi gün sayısı kişiye göre değişiyorarkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi adetin hangi günü başladınız herkezde farklıymış
inşallah bebeişle sonuçlanır ağrınız var mı cok yumurta oldu yaMerhaba bnm pazartesi toplanacak 11.güne denk geliyor ama tabi gün sayısı kişiye göre değişiyor
o zaten anestezi atındaymş bnde embryo yükleme işleminden korkuyorum . siz adetin 2. gnü mü tedaviye başlandı bide hangi iğneleri ilaçları kullandınızŞu an için ağrım yok iğneli kısımları kolay atlattım çok şükür sadece yumurta toplama işlemi beni düşündürüyorinşallah o da kolaylıkla geçer sizin hangi aşamada şu an?
27 ağustosta adetin 2. Günü başladık tedaviye 7 eylülde yumurta toplandı.arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi adetin hangi günü başladınız herkezde farklıymış
Canım en geç adetin üçüncü ya da beşinci günü başlanıyor. Yumurtalıklarının durumunA göre ilaç dozları ve markalarıda dr a göre belirleniyorarkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi adetin hangi günü başladınız herkezde farklıymış
Bende adet olmayı bekliyorum canım inşallah ah adet olmayı bu kadar canla başla bekleyeceğim aklıma gelmezdibn adet olmayı bekliym ah bi olsam hersey razıym
bnm gunum gectı b türlü olamadımBende adet olmayı bekliyorum canım inşallah ah adet olmayı bu kadar canla başla bekleyeceğim aklıma gelmezdi![]()
Bende yumurta baskılamak için iğne olmuştum lucrin 3 aylık. Adet görmem lazım umarım görebilirim. Sizde tedaviden dolayı mı olmadınızbnm gunum gectı b türlü olamadım
yasmin kullandm kist için sadece bu ay bıtti 3 gün önce ama olmıyormBende yumurta baskılamak için iğne olmuştum lucrin 3 aylık. Adet görmem lazım umarım görebilirim. Sizde tedaviden dolayı mı olmadınız
Olursun inşallah canım stres yapma sakınyasmin kullandm kist için sadece bu ay bıtti 3 gün önce ama olmıyorm
snnde mı bu ay tüp bebekOlursun inşallah canım stres yapma sakın
Ben 3 aydır baskılama tedavisi oluyorum çikolata kistinden dolayı hsg felan da istemişti bu evrede onu da götürdüm. doktor adetin 2. Günü gel dedi sanırım tüp bebek tedavisine baslıcaz diye tahmin ediyorum. Umarım adet olurum dasnnde mı bu ay tüp bebek