TÜP BEBEK TEDAVİSİNE HANGİ GÜN BAŞLANIR

Şu an için ağrım yok iğneli kısımları kolay atlattım çok şükür sadece yumurta toplama işlemi beni düşündürüyor 😊inşallah o da kolaylıkla geçer sizin hangi aşamada şu an?

Şu an için ağrım yok iğneli kısımları kolay atlattım çok şükür sadece yumurta toplama işlemi beni düşündürüyor 😊inşallah o da kolaylıkla geçer sizin hangi aşamada şu an?
o zaten anestezi atındaymş bnde embryo yükleme işleminden korkuyorum . siz adetin 2. gnü mü tedaviye başlandı bide hangi iğneleri ilaçları kullandınız

Embriyo yüklemede bir agrı olmuyor ve kolaymış yaptıran arkadaşlarım var biz 4.günü başladık gonal F ve Cetrotide iğneleri i kullandım hafta sonunda çatlama iğnem var siz hangi aşamadasınız?

adetin 2. yada 3.günü tedaviye başlanıyor genelde 14.gün yumurtalarım toplandı.5 gün sonrada transfer işlemi yapıldı.yumurta toplamada bişey hissetmiyrsunuz caniniz yanmıyor.transferde 5 dk zaten

Adet 2 günü tedavım başladı 14 günü yumurta toplamdı canım farklılık gosterebılıyor toplama ıslemınde

arkadaşlar merhaba tüp bebek tedavisinde yumurta toplama işlemi adetin hangi günü başladınız herkezde farklıymış
Canım en geç adetin üçüncü ya da beşinci günü başlanıyor. Yumurtalıklarının durumunA göre ilaç dozları ve markalarıda dr a göre belirleniyor

snnde mı bu ay tüp bebek
Ben 3 aydır baskılama tedavisi oluyorum çikolata kistinden dolayı hsg felan da istemişti bu evrede onu da götürdüm. doktor adetin 2. Günü gel dedi sanırım tüp bebek tedavisine baslıcaz diye tahmin ediyorum. Umarım adet olurum da

Back
X