Tüp bebek tedavisine ne kadar ara verilmeli (yeni bir tedaviye başlamak için) ?

badenur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2009
1.372
91
118
İstanbul
Arkadaşlar, 1. tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı. Ama ikinciden daha ümitliyim. çünkü daha bilinçliyim. yeni tedaviye bir an önce başlamak istiyorum. doktorum 2-3 ay ara vermem gerektiğini söyledi. Ama bu arada rahim içinde büyüyen bir myom var bende. Bu beni korkutuyor. O nedenle bir an önce tedaviye başlamak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

merhaba, 3 aydan önce yeni bir tedaviye başlamıyorlar sanırım ,önceki tedavinizde alınan ilaçların etkisini vücut 3 ayda tolere edebiliyor.

canim bencede en az 3 aybeklemelisin beni bu 3. ayim daha bunyem altust adetlerim 15 gune bir geliyor falan sabret emin ol ki cabuk geciyor gunler

normal siklus da 3 adet diyor dr lar ama dondurulmuş siklus dan sonra beklemeye gerek yokmuş...

Arkadaşlar, 1. tüp bebek tedavim negatif sonuçlandı. Ama ikinciden daha ümitliyim. çünkü daha bilinçliyim. yeni tedaviye bir an önce başlamak istiyorum. doktorum 2-3 ay ara vermem gerektiğini söyledi. Ama bu arada rahim içinde büyüyen bir myom var bende. Bu beni korkutuyor. O nedenle bir an önce tedaviye başlamak istiyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi rica ediyorum.

Canım doktor nasıl uygun gorduyse oyle dene.Cunku benım 2 ay sonra tekrar denedıler cunku yumurta sayım azdı.Bırde FSH yuksektı.Bol sanslar kalbım senınle:teselli:

2 ay minimum beklemen gerekioyr bu zaman icinde de beslenmeni falan duzgun yaparsan vucut daha iyi toplar kendini.Bana bu donemde mayali hamulardan ve etten uzak dur, sebze meyve agirlikli beslen demisti.Cunku benim 1,2. denememde embryo 1, kaliteyken 3 ve 4 te fragmantasyon oldu.5.denemeden once beslenmemi duzenledim, fragmantasyon olmadi ama birinci kalitede olmadi.1.kaliteye yakin oldu.oda tutmadi simdi 6. denemeye hazirlaniyorum.10 gun icinde gidecegim yine

bana da 2. denemeden önce 3 ay ara vermemiz gerektiğini söyledi, vücut ilaçları atsın , yeniden hazır olsun diye.. 2 ay da bazen yeterli oluyor sanırım, bol şans..

Arkadaşlar, cevabınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepimize sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah. Anne olamadım diye üzülen kimse kalmasın. En kısa zamanda mis kokulu bebişlerimizi doyasıya koklayalım. Hamileyim müjdesini tüm eş dost akraba ile paylaşalım :Saruboceq: senağlama

2 ay minimum beklemen gerekioyr bu zaman icinde de beslenmeni falan duzgun yaparsan vucut daha iyi toplar kendini.Bana bu donemde mayali hamulardan ve etten uzak dur, sebze meyve agirlikli beslen demisti.Cunku benim 1,2. denememde embryo 1, kaliteyken 3 ve 4 te fragmantasyon oldu.5.denemeden once beslenmemi duzenledim, fragmantasyon olmadi ama birinci kalitede olmadi.1.kaliteye yakin oldu.oda tutmadi simdi 6. denemeye hazirlaniyorum.10 gun icinde gidecegim yine

MERHABA ,6 defa deneme gücünü kendinizde bulduğunuz için tebrik ederm ben üç defa denedim olmadı ve artık ümidim de kalmadı,psikolojik açıdan çökmüş durumdayım.Bu arada hangi merkezda denediğinizi ve doktorunuzu öğrenebilir miyim?

Back
X