Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde kimseye söylemedik ama kocaman bir yalancı olduk
merhaba canım inş. 1kaçgün sonra hamiş haberini verirsin bize bizde önce kimseye söylememiştik anneler dışında bişekilde sızdırdılar etrafa herkes biliyo şuanda benim tanımadıgım insanlar bile birkaç ay sonra 3denememi yapıcam inş. busefer hiç kimseye söylemicem kk dışında
zaten insanlar tüp bebek olayına çok farklı bakıyor.gerçi benim ailem tüp bebek yapın diyor ama kulaktan kulağa dallanıp budaklanmasını istemiyorum.hatta eğer çoğul gebelik olmsazsa eğer ben tedavi olduğumu bile söylemicem.ama çoğul olursa mecbur söylemek zorunda kalacam.
eşimi ailesi benim ailem tüm çalışma arkacaşlarımız hatta yaşadığımız ilçede bizi tanıyan herkez biliyorkaydirigubbakcemile3 bence saklanması gereken bir durum değil yaşadıklarımız.inşallahhh 2010 da hepimiz anne oluruz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar benıde alın aranıza canlarım benım ahh kader arkadaslarım benım.ben hıc kımseye demdım kızlar sadece bır kac arkadasım bılıyor ve tabıkı sızler.aıleler bılmıyor ılk tup denememızıde aılemıze dusuk dedık.uzak olmaları bızım ıcın avantaj kızlar.asla soylemeyıde dusunmuyoruz canlarım cunku mıllet agzına sakız olmaktansa dememek daha ıyı.
tam kader arkadaşıyız.bizde ilkinde söylemedik düşük oldu zaten.normal yolla zannediyorlar.ikinci denememide yeni yaptım transferimin 7.günündeyim.sadece annem biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor ve asla söylemeyi düşünmüyoruz hatta ikiz olma durumu olursada doktorum yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım de dedi çünkü küçük basit bir iğne ve bundada çoğul gebelik ihtimali çok yüksek dedi.aklında olsun canım:lepi:
para biriktirme aşamasındayım canım.en son ekimde almıştım negatif sonucu:sinifsinif:
Benim çok rahat davrandığımı ve beni kimsenin kıramayacağını gördüğünden beri çevremdekiler benimle uğraşmayı bıraktılar canım:icecream:
Ben uğraşıyorum artık onlarla nazda üstüme kimseyi tanımıyorum bu aralar:lepi: Duygu sömürüsü yapmayı öğrendim artık.çok işe yarıyor tavsiye ederim herkeze
Canım sen tupu nerde yaptırdın