Tüp bebek tedavisini saklayanlar buraya

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
[/FONTmerhaba arkadaşlar.benim ikinci denemem ve transferimin 6.günü.benim tedavimi sadece annem biliyor.eşimin ailesine ve kendi aileme söylemedim.ama kocaman bi kadın ordusu şuanda biliyor:enbuyukkk:

merhaba canım inş. 1kaçgün sonra hamiş haberini verirsin bize bizde önce kimseye söylememiştik anneler dışında bişekilde sızdırdılar etrafa herkes biliyo şuanda benim tanımadıgım insanlar bile birkaç ay sonra 3denememi yapıcam inş. busefer hiç kimseye söylemicem kk dışında

merhaba arkadşalar....biz şuan değil ama nisandan sonra tüp bebek düşünüyoruz...
eşimde bende kimseye söylemeyi düşünmüyoruz..ama nasıl olacak bilemiyorum....
ben hayatta yalan söylemeyi hiç beceremem...çokta rahatsız olurum...
insanların gözüne baka baka nasıl söyleyeceğim...
birde 4 elti aynı binada oturuyoruz...yani çok zor olacak...

biz. ıkıncıyı denedık yarın test gunum ınsallah 3. ye gerek kalmaz
bende aılesıne soyleyıpde pısman olanlardanım
12 gunde başımın etını yedıler
annemdeyım bızım sulale kalabalık bıraz
herkes basımda doktor mubarek herkesın bı tanıdıgı tup bebek denemıs cocugu olmus
sureklı yatıyorum cenelerınden kurtulmak ıcın
hergun ıgnecı eve gelıyor
sınırlerım harap oldu
herkes herseyı bılıyor bı ben bısey bılmıyormusum
evet ıyı nıyetle yapılıyor yapılanlar ama
sınırlerım harap oldu
3. ye gerek kalırsa kımseye soylemeyecegım annem dahıl

kızlar benide aranıza alınnn :))) bende su an ikinci denememdeyim ve ailemden ve esimin ailesinden baska kimse bilmiyo insan zaten streslı bir dönemden geciyor aman insanlarla ugrasmak daha zor en rahatı kimsenin bilmemesi arkadaslar ya inan böyle kafa daha rahat oluyo tabi saklayabilirseniz hepinizin yeni yılını kutluyorumm insallah bu yılda hepimiz annissss oluruzzzzzz

selam kizlar bizdede sadece aylelerimiz biliyor hatda benim kayinvaldem sorunun bend oldunu bile bilmiyor aslinda bizim ikimizdede sorun var ama o sadece oglunda var diye biliyor bence kimseninde bilmesine gerek yok,tabiki yalan söyliyoruz ama ne yapalim egerki herkes bilmis olsa ne teller susar nede kapi zili bence kimsenin bilmemesi daha mantikli

merhaba canım inş. 1kaçgün sonra hamiş haberini verirsin bize bizde önce kimseye söylememiştik anneler dışında bişekilde sızdırdılar etrafa herkes biliyo şuanda benim tanımadıgım insanlar bile birkaç ay sonra 3denememi yapıcam inş. busefer hiç kimseye söylemicem kk dışında

işte bende sırf bu yüzden kimseye söylemedim.herkes dostuna söyleyince herkesin haberi oluyor tabi.

zaten insanlar tüp bebek olayına çok farklı bakıyor.gerçi benim ailem tüp bebek yapın diyor ama kulaktan kulağa dallanıp budaklanmasını istemiyorum.hatta eğer çoğul gebelik olmsazsa eğer ben tedavi olduğumu bile söylemicem.ama çoğul olursa mecbur söylemek zorunda kalacam.

zaten insanlar tüp bebek olayına çok farklı bakıyor.gerçi benim ailem tüp bebek yapın diyor ama kulaktan kulağa dallanıp budaklanmasını istemiyorum.hatta eğer çoğul gebelik olmsazsa eğer ben tedavi olduğumu bile söylemicem.ama çoğul olursa mecbur söylemek zorunda kalacam.

kızlar benıde alın aranıza canlarım benım ahh kader arkadaslarım benım.ben hıc kımseye demdım kızlar sadece bır kac arkadasım bılıyor ve tabıkı sızler.aıleler bılmıyor ılk tup denememızıde aılemıze dusuk dedık.uzak olmaları bızım ıcın avantaj kızlar.asla soylemeyıde dusunmuyoruz canlarım cunku mıllet agzına sakız olmaktansa dememek daha ıyı.

bende bir kaç kişi dışında kimseye söylemedim.gerçi utanılacak ya da saklanılacak birşey yapmıyoruz ama nedense bilinsinde istemiyoruz değil mi?ama ben şehir dışında bu işlemi yaptırdığım ve 3 haftalık rapor aldığım için birde artık herkse hamile olduğumu fark etmeye başladığı için iş yerindekiler anladılar sanırm.

eşimi ailesi benim ailem tüm çalışma arkacaşlarımız hatta yaşadığımız ilçede bizi tanıyan herkez biliyorkaydirigubbakcemile3 bence saklanması gereken bir durum değil yaşadıklarımız.inşallahhh 2010 da hepimiz anne oluruz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

eşimi ailesi benim ailem tüm çalışma arkacaşlarımız hatta yaşadığımız ilçede bizi tanıyan herkez biliyorkaydirigubbakcemile3 bence saklanması gereken bir durum değil yaşadıklarımız.inşallahhh 2010 da hepimiz anne oluruz:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

lansorcum oyle dıyonda ISTE CEVRE BOYLE DEGIL ISTE.OYUZDEN KIMSEYE DEMEGE GEREK YOK BENIM IS YERIMDE GENEL MUDURDEN IZIN ALDIM OKADAR AKRABA EFRADINDAN HIIC KIMSE BILMIYOR CANIM BILMEYEDE GERK YOK ZATEN.SEN NE YAPTIN BEN SENI UNUTTUM YA HANGI ASMADASIN SEN CANIM.YENI YILIN KUTLU OLSUN.

para biriktirme aşamasındayım canım.:delphin:en son ekimde almıştım negatif sonucu:sinifsinif:
benim çok rahat davrandığımı ve beni kimsenin kıramayacağını gördüğünden beri çevremdekiler benimle uğraşmayı bıraktılar canım:icecream:
ben uğraşıyorum artık onlarla nazda üstüme kimseyi tanımıyorum bu aralar:lepi: duygu sömürüsü yapmayı öğrendim artık.çok işe yarıyor tavsiye ederim herkeze

kızlar benıde alın aranıza canlarım benım ahh kader arkadaslarım benım.ben hıc kımseye demdım kızlar sadece bır kac arkadasım bılıyor ve tabıkı sızler.aıleler bılmıyor ılk tup denememızıde aılemıze dusuk dedık.uzak olmaları bızım ıcın avantaj kızlar.asla soylemeyıde dusunmuyoruz canlarım cunku mıllet agzına sakız olmaktansa dememek daha ıyı.

tam kader arkadaşıyız.bizde ilkinde söylemedik düşük oldu zaten.normal yolla zannediyorlar.ikinci denememide yeni yaptım transferimin 7.günündeyim.sadece annem biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor ve asla söylemeyi düşünmüyoruz hatta ikiz olma durumu olursada doktorum yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım de dedi çünkü küçük basit bir iğne ve bundada çoğul gebelik ihtimali çok yüksek dedi.aklında olsun canım:lepi:

tam kader arkadaşıyız.bizde ilkinde söylemedik düşük oldu zaten.normal yolla zannediyorlar.ikinci denememide yeni yaptım transferimin 7.günündeyim.sadece annem biliyor ama eşimin ailesi bilmiyor ve asla söylemeyi düşünmüyoruz hatta ikiz olma durumu olursada doktorum yumurta çatlatma iğnesi yaptırdım de dedi çünkü küçük basit bir iğne ve bundada çoğul gebelik ihtimali çok yüksek dedi.aklında olsun canım:lepi:

ayyy canım sagol valla ben ınsaalh olur da 2,denememde(herkesın ınsaalh)ıkız olursa normal yolla olmus gıbı devam ederım ama ucuz olursa ozman ısler degısır hele olsunlarda bız ılk olduk derız kız aman olsunda hayırlsıyla.canım benım aılemle pek aram ıyı degıl.esımı pek ıstemıyorlar kotu bırı oldugundan degıl basklası akıllarında oldugundan canım.oyuzden ben aılemle gorusmuyoz zatende.esımın aılesıde bılmıyor durumu yanı hıc kımse sız ve ıs yerıne mecbur deım zaten ve bır kac arkaasım canım.sızde me problem vardı canım.allah ınsallah bukez bebegını kucagına almayı nasıp eder yaa.

para biriktirme aşamasındayım canım.:delphin:en son ekimde almıştım negatif sonucu:sinifsinif:
Benim çok rahat davrandığımı ve beni kimsenin kıramayacağını gördüğünden beri çevremdekiler benimle uğraşmayı bıraktılar canım:icecream:
Ben uğraşıyorum artık onlarla nazda üstüme kimseyi tanımıyorum bu aralar:lepi: Duygu sömürüsü yapmayı öğrendim artık.çok işe yarıyor tavsiye ederim herkeze

ayyy canım yaaa hayılrıs bakalım ınsaalh 2010 bebeklerımızle gobuslerımız sıser duru yaaa

Canım sen tupu nerde yaptırdın

bizde problem yok.çok garip değilmi?açıklanamayan kısırlık ne eşimde ne bende bişey yok.dünya kadar test yaptırdık.ama 2 senedir bütün çabalara rağmen olmadı.yaşım 26.doktorlar zamana bırakın düşünmeyin dedi ama biz dayanamadık ve biran önce bebeklerimizi istedik ve tedavi olmaya karar verdik.istanbul eurofertilde yaptırdık.ilkinide orda yapdık,koray bey doktorumuz.ben memnunum ordan.senin sonuç ne zaman?

Back
X