Tüp bebek tedavisinin ilk ayinda kahverengi lekelenme

efess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
6
0
36
48
Arkadaşlar merhaba geçen ay izmir ırenbeye ikinci tüp bebek denememize başladık şu anda prowomen ve biosteron kullanıyorum fakat adetime 10 gün kala büyük kahverengi lekelenme başladı 2 gün sürdü bitti bugün yine başladı adetimin gelmesiyle birlikte iğnelere başlayacağız ama bu adetmi degilmi bilmiyorum acaba diyorum hapların etkisimi kanamaya dönmüyor kafayı yicem ya adet kanamasiysa diye doktorum kanamaya dönmeden gelme diyor fakat ben nisanda 4.5 aylık bebeğimi normal yolla doğurdum (down sendromu)yani bebeğimin tahliyesi yapıldı 😔 ondan sonra bi düzensizlik oldu bazen çok aşırı kanamam geldi bazı ay hiç gelmedi o yüzden kafam karıştı adetsem iğneye başlama günü için geç kalacağım off şaşırdım kaldım varmı bu durumda olan??

Kahverengi leke adet sayilmiyor diye biliyorum yan etki olmasin ?
Doktorunuza sordunmuzmu

Evet sordum kırmızıya dönmeden gelme diyor ama kafamı karıştıran dediğim gibi bazı aylar böyle geçiriyorum ve sanki adetmisim gibi kasik agrım var

Daha tam sökmedigi icin olabilir mi ? Ignelere ne zaman baslamanizi soyledi doktor ?

Adetimin 2.veya 3.günü gideceğiz ilk iğneyi orda yapacaklar sonra ben devam edeceğim daha önce de öyle olmuştu belkide tam sökemedi henüz ama geçen ay çok yoğundu kanamam bu ay olmayacagimda böyle geçecek diye korkuyorum açıkçası

Adetimin 2.veya 3.günü gideceğiz ilk iğneyi orda yapacaklar sonra ben devam edeceğim daha önce de öyle olmuştu belkide tam sökemedi henüz ama geçen ay çok yoğundu kanamam bu ay olmayacagimda böyle geçecek diye korkuyorum açıkçası
Canim gec olsun guc olmasin hayirlisi budur belki.
Belki bu ay tedavin olumlu olmucaktir bir dahaki ay nasibinizdir. Uzulme sıkma canini rabbim her zaman hayirlisini nasip etsin

Back
X