A AYSULTAN Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2011 185 0 46 İstanbul 28 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi AYSULTAN #1 Tüp bebek tedavisinde görülen yan etkiler neler kızlar?bu yan etkiler kalıcımı,geçicimi???????????????
Tüp bebek tedavisinde görülen yan etkiler neler kızlar?bu yan etkiler kalıcımı,geçicimi???????????????
A AYSULTAN Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2011 185 0 46 İstanbul 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi AYSULTAN #2 ................................................................................................................
................................................................................................................
inci_tanesi Allah'a emanetsin kuzum Kayıtlı Üye 9 Ekim 2009 18.273 92 213 29 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi AYSULTAN #3 Tedavide kullanılan ilaçların gaz sancısı, şişkinlik gibi ufak yan etkileri oluyor. Çoğu kişi kilo da alıyor ama ben aksine kilo vermiştim. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.
Tedavide kullanılan ilaçların gaz sancısı, şişkinlik gibi ufak yan etkileri oluyor. Çoğu kişi kilo da alıyor ama ben aksine kilo vermiştim. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım.