Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım canım iki çizgi çıkıyor çizgi baya belli oluyorElimde sadece ovülasyon testi var yarım kan vereceğim elinde olan varsa ve pozitif çıkarsa atsın lütfen
Fotoğraf istemiştim ama geçen atamadın değilmiBen yaptım canım iki çizgi çıkıyor çizgi baya belli oluyor
Teşekkür ederim yinede. Merak ettim bendeOvulasyon testi dun yaptim ama ben gebe degilim isine yarar mi bilmem galiba yanlis anlamisim tup bebek yaptiranlara demissin k.bakma
Ben yaptım ama koyu çıkmıyor bendeSrn yaptıysan atsana sende
Sabret az kalmış yarına lh testi belirleyici olmayabilir.Ben yaptım ama koyu çıkmıyor bende
İnşallah guzel sonuclar alırsınEvet hayırlısı çok az kaldı
Çok teşekkür ederim saolunİnşallah guzel sonuclar alırsın![]()
Evet sen at bakayım seninki benimki gibimiFotoğraf istemiştim ama geçen atamadın değilmi![]()
Benimki koyu değil cnm atayımEvet sen at bakayım seninki benimki gibimi
Evet sen at bakayım seninki benimki gibimi
Benimkide böyleydi ilk iki gün üçüncü gün bundan az koyuydu yani aşırı şekilde kontrol çizgisi kadar kırmızı değildiBöyle malesef
Çok koyu olmalı bence biraz araştırdım hep çok koyu çıkmış hamile olanların senin test günün ne zamanBenimkide böyleydi ilk iki gün üçüncü gün bundan az koyuydu yani aşırı şekilde kontrol çizgisi kadar kırmızı değildi
Böyle malesef
Ben bugün yaptırdım var darısı sana inşallah canım benimÇok koyu olmalı bence biraz araştırdım hep çok koyu çıkmış hamile olanların senin test günün ne zaman
Öylemi kaç çıktı değeriniz hayırlı olsunBen bugün yaptırdım var darısı sana inşallah canım benim
95 çıktı 9. GünümÖylemi kaç çıktı değeriniz hayırlı olsun
Test verdinmi canımÇok koyu olmalı bence biraz araştırdım hep çok koyu çıkmış hamile olanların senin test günün ne zaman