Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermediniz mi? 12 sonrasına gun verirler normalde.Merhaba arkadaşlar transferimin 15. Günü hafif kasık ağrılarım ve cok az göğüs hassasiyeti dışında hicbisey hissetmiyorum sizlerde durum nasıl
Yok kan verdim 12. Gün betam 630 sonra bidaha vermedim 4 eylülde kese göreceğim inşallah ama belirtilerim ilk günlere göre azaldı bi tedirgin oldumKan neden vermediniz? 12 sonrasına gun verirler normalde
Hayırlı olsun saglikla ilerlesin insallah.Yok kan verdim 12. Gün betam 630 sonra bidaha vermedim 4 eylülde kese göreceğim inşallah ama belirtilerim ilk günlere göre azaldı bi tedirgin oldum![]()
Cnm 2 gunde 1 beta versene :)Yok kan verdim 12. Gün betam 630 sonra bidaha vermedim 4 eylülde kese göreceğim inşallah ama belirtilerim ilk günlere göre azaldı bi tedirgin oldum![]()
Aminn inşallah aman allah korusun cok şükür yok ilk transferimde keseyi görmüştüm ama sonra gelisimi durmustu o korkutuyor beni birazdaHayırlı olsun saglikla ilerlesin insallah.
Belirtilere takilma gelir gider kanama yoksa endişelenme:)
Ya bidaha vermek istemedim istedigim gibi artmayınca daha kötü oluyorum en iyisi keseyi bekleyim dedimCnm 2 gunde 1 beta versene :)
600 den donmez artik cnmmYa bidaha vermek istemedim istedigim gibi artmayınca daha kötü oluyorum en iyisi keseyi bekleyim dedim![]()
İnşaallahhh600 den donmez artik cnmm
O saglikli gebelik degilmis demek ki insallah bu oyle olmaz canım saglikla kucağına alırsın. O olayı yaşasan da yasamasan da insan her zaman tedirgin oluyor zaten :)Aminn inşallah aman allah korusun cok şükür yok ilk transferimde keseyi görmüştüm ama sonra gelisimi durmustu o korkutuyor beni birazda
İnşallah canım çok teşekkür ederimO saglikli gebelik degilmis demek ki insallah bu oyle olmaz canım saglikla kucağına alırsın. O olayı yaşasan da yasamasan da insan her zaman tedirgin oluyor zaten :)
Hep pozitif düşün
Bu arada pıhtılaşma sorunun falan yok dimi. O da sanirim gebeliğin gelişimini durdurabilir diye biliyorum. Ona bakilmis miydi bu transfer oncesinde?
Ne iğnesi progesteron icin mi?İnşallah canım çok teşekkür ederim
Pıhtılaşma yok çok şükür ama igne kullanıyorum yinede
Onuda kullanıyorum ama bu dediğim axeparin iğnesiNe iğnesi progesteron icin mi?
Doktor ne olur ne olmaz kullan diye mi verdi? Pihtilasma sorunun yoksa niye verdi ki belki embriyoda sıkıntı vardı:) Neyse vardır bir bildiği heralde. Ama hamilelik boyu kullanmak yorucu olur.Onuda kullanıyorum ama bu dediğim axeparin iğnesi
İnşallah hamilelik boyunca kullanmama gerek kalmazDoktor ne olur ne olmaz kullan diye mi verdi? Pihtilasma sorunun yoksa niye verdi ki belki embriyoda sıkıntı vardı:) Neyse vardır bir bildiği heralde. Ama hamilelik boyu kullanmak yorucu olur.
Kalmaz cnm bende tup bebek gebesiyimİnşallah hamilelik boyunca kullanmama gerek kalmaz![]()
Yaa sizin ne kadar olduKalmaz cnm bende tup bebek gebesiyim
16haftalik cnmYaa sizin ne kadar oldu![]()
Maşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah16haftalik cnm
Insallah canim insallahMaşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah![]()