- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
Neden o kadar tuttularki ? Ben transferden sonra yarım saat yattım 15 dk olmustu yattıktan sonra ördeğe yaptım kalkıncada 1-2 defa hastanede yaptım cok sükür bişey olmadıKızlar bir şey daha soracağım bugün transfer günümdü idrara sıkışık olmadım o yüzden mesane doldurması yaptılar daha sonra 2 saat kalkma dediler odaya çıktım 1.5 saat sonra inanılmaz sıkıştım artık ağladım hasta bakıcı kalkma dedi inatla nefes alamıyordum o dereceydim bez verdiler ördek verdiler yapamadım kendimi orda biraz yatarken zorladım kasıklarım ağrıdı tuvaletimi yapmak için bir şey olmamıştır değil mi
Neden bilmiyorum 2 saat full yatacaksın dedilerNeden o kadar tuttularki ? Ben transferden sonra yarım saat yattım 15 dk olmustu yattıktan sonra ördeğe yaptım kalkıncada 1-2 defa hastanede yaptım cok sükür bişey olmadı
İyi o kadar süre dayanmıssınız ben 15 dk zor tutmustum idrarımıNeden bilmiyorum 2 saat full yatacaksın dediler
Son dakikalar beynime vurmuştu ağladım yatakta nefes alamadım terledim ne kadar zormuş idrar deyip geçmemek gerek ve şimdi evdeyim yaparken canım nasıl acıyor tuvalete girmek zulüm oldu banaİyi o kadar süre dayanmıssınız ben 15 dk zor tutmustum idrarımı
Muhtemelen sonda takmıslardır şişirmek için bende de tam tersi ilk transfr asırı su içmiştim boşalttılar suyu ilk gün biraz zor oluyor ama yarın düzelirsinizSon dakikalar beynime vurmuştu ağladım yatakta nefes alamadım terledim ne kadar zormuş idrar deyip geçmemek gerek ve şimdi evdeyim yaparken canım nasıl acıyor tuvalete girmek zulüm oldu bana
İnşallah teşekkür ederimMuhtemelen sonda takmıslardır şişirmek için bende de tam tersi ilk transfr asırı su içmiştim boşalttılar suyu ilk gün biraz zor oluyor ama yarın düzelirsiniz
Benim endişe yaptığım yatarken yapmamı istediler bende zorladım orda yatarak yapmak için 5 dk filan şimdi korkuyorum zarar gördüm mü diyeNasıl yani o sıkısık halde hastaları iki saat mi bekletiyorlar? Boyle birsey yok! o hastane resmen hastalara eziyet ediyor.. Hangi hastane orası cok merak ettim lutfen bu durumu bashekime veya kendi dr unuza bildirin. Boyle bir uygulama asla diğer hastanelerde, tup bebek merkezlerinde yok. En fazla yarım saat onerirler. 15 dk sonra wcye kalktığım transferimde pozitifi gormustum.. Ben o zaman bu durumu kendi druma sormustum.Transferden sonra rahim agzı kapanıyor. Wcye kalkmanın bir zararı yok o artık guvenli bir yerde demişti.
Korkmayın bence bende hafif ittirmiştim o kadar sıkınca normal sekilde gelmiyor idrar 5 dk falan ara ara yapmıstım öyle rahatlamıstım ki siz kaç saat yatmıssınız ben transferden 15 dk sonra bunu yasadım ve asistan hemsire bana o senin suan organın gibi zıplasan bile düşmez demiştiBenim endişe yaptığım yatarken yapmamı istediler bende zorladım orda yatarak yapmak için 5 dk filan şimdi korkuyorum zarar gördüm mü diye
Rahatladım şimdi gerçekten kasıklarıma vurmuştu ağrısı hatta o ağrıyla korktum artık ne olursa olsun dedim ve ayağa kalktım 3. Günüm bugün hiçbir belirtimde yok kabızlık dışındaKorkmayın bence bende hafif ittirmiştim o kadar sıkınca normal sekilde gelmiyor idrar 5 dk falan ara ara yapmıstım öyle rahatlamıstım ki siz kaç saat yatmıssınız ben transferden 15 dk sonra bunu yasadım ve asistan hemsire bana o senin suan organın gibi zıplasan bile düşmez demişti
Ben 3. Gün avm ye alısverişe gitmiştim kahvemi içmiştim yatmaktansa modunuzun yüksek olması daha iyi bide düşünmemeye çalısın ben ilkinde negatif alınca ikinci cok takılmadım nasibi varsa olur zaten demiştimRahatladım şimdi gerçekten kasıklarıma vurmuştu ağrısı hatta o ağrıyla korktum artık ne olursa olsun dedim ve ayağa kalktım 3. Günüm bugün hiçbir belirtimde yok kabızlık dışında
Yatıyorum ama yatmakta istemiyorum açıkçası film izliyorum mutlu etmeye çalışıyorum kendimi ara ara evin içinde yürüyorum 2 gün sonra normal yaşantıma dönerim diye düşünüyorum avmye filan gitmeme hiç izin vereceklerini düşünmüyorum açıkçasıBen 3. Gün avm ye alısverişe gitmiştim kahvemi içmiştim yatmaktansa modunuzun yüksek olması daha iyi bide düşünmemeye çalısın ben ilkinde negatif alınca ikinci cok takılmadım nasibi varsa olur zaten demiştim
Sıkıntı olmaz Allahın izniyle. Stres endise yapmayın. Guzel hayaller kurun. Kabızlık var demişsiniz bol su için evde yürüyüş yapın. Hergün mutlaka bir yada iki tane kuru kayısı ve kuru erik yiyin. Hem vitamin deposu hemde kabızlıga karsı cok iyi geliyor. Hergün corba tuketin. Meyve vs.. Eger yine sıkıntı olursa kabızlık için ilac oneriyor dr veya hemşire onu alırsınız.Benim endişe yaptığım yatarken yapmamı istediler bende zorladım orda yatarak yapmak için 5 dk filan şimdi korkuyorum zarar gördüm mü diye
Teşekkür ederim yazdığınız bilgiler için kabızlığım beni zor sıkıntıya sokmuyor rahatsız etmiyor tabi o yüzden şu an için problem yok ama olursa zaten mutlaka yaparım inşallahSıkıntı olmaz Allahın izniyle. Stres endise yapmayın. Guzel hayaller kurun. Kabızlık var demişsiniz bol su için evde yürüyüş yapın. Hergün mutlaka bir yada iki tane kuru kayısı ve kuru erik yiyin. Hem vitamin deposu hemde kabızlıga karsı cok iyi geliyor. Hergün corba tuketin. Meyve vs.. Eger yine sıkıntı olursa kabızlık için ilac oneriyor dr veya hemşire onu alırsınız.
Bol bol dinlenmek onemli bu surecte. Drum bana demişti ki sanal bir gebelik oluşturuyoruz aslında o yuzden dogal gebeliklere gore daha hassas oluyor. En azından imkan varsa kalp atısına kadar dinlenme modunda olmak onemli. Bebek tutunmaya calısıyor bu esnada tutunma kanamaları olabilir. Kanamaların azlığı coklugu da yorulmaya baglı fazla olabilir.
İnş bebişiniz sımsıkı tutunur guzel haberler verirsiniz
Rica ederim, kabızlık tum hamilelerin sıkıntısı zaten sebebi progesteron hormonu artı transfer sonrası cok hareketli olamadıgımız icinde etkiliyor bizi. Kabızlıgı bastan önlemek için dediğim gibi hergun kayısı mutlaka tuketin. Ayrıca zeytinyağıda cok faydalıTeşekkür ederim yazdığınız bilgiler için kabızlığım beni zor sıkıntıya sokmuyor rahatsız etmiyor tabi o yüzden şu an için problem yok ama olursa zaten mutlaka yaparım inşallah
Evet haklısınız inşallah pozitifi görürüm teşekkür ederimRica ederim, kabızlık tum hamilelerin sıkıntısı zaten sebebi progesteron hormonu artı transfer sonrası cok hareketli olamadıgımız icinde etkiliyor bizi. Kabızlıgı bastan önlemek için dediğim gibi hergun kayısı mutlaka tuketin. Ayrıca zeytinyağıda cok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?