Tüp bebek transfer hazırlığı

memurehanm0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
3
0
1
33
Herkese merhaba arkadaşlar ☺️ şuan transfer hazırlığındayım günde 3 tane estrofem kullanıyorum bundan sonraki süreç nasıl işliyor acaba bilgisi olan arkadaşlarım süreçden bahsedebilirse çok çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻☺️☺️

Herkese merhaba arkadaşlar ☺️ şuan transfer hazırlığındayım günde 3 tane estrofem kullanıyorum bundan sonraki süreç nasıl işliyor acaba bilgisi olan arkadaşlarım süreçden bahsedebilirse çok çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻☺️☺️
Bundan sonraki süreç,en stresli süreç bence. 12 gün geçmiyor. Psikolojik olarak yönetmek zor. Transfer sonrası normal hayatına dönüyorsun. Tutunması için kan sulandırıcı iğne ve progstan igne ve progestan fitil verilecek. Bu iğneler insanı yıpratıyor. Şunu unutma; İster 3.gün ister 5. Gün embriyosu olsun. O embriyo tutunacaksa tutunuyor. Nasibinde varsa olur. Moralini yüksek tutmaya çalış. Olacak diye kendini sartlama. Olumsuz olursa hayal kırıklığı yaşama. Vaktini film,dizi izleyerek geçir. Zaman geçsin.

Benim e 2 degerim yüksek çıktı transfer iptal edildi adetim de suan 9 gun gecikti tuplerim yok hamile de olamam estrofem ben de bu etkileri yapti

Bundan sonraki süreç,en stresli süreç bence. 12 gün geçmiyor. Psikolojik olarak yönetmek zor. Transfer sonrası normal hayatına dönüyorsun. Tutunması için kan sulandırıcı iğne ve progstan igne ve progestan fitil verilecek. Bu iğneler insanı yıpratıyor. Şunu unutma; İster 3.gün ister 5. Gün embriyosu olsun. O embriyo tutunacaksa tutunuyor. Nasibinde varsa olur. Moralini yüksek tutmaya çalış. Olacak diye kendini sartlama. Olumsuz olursa hayal kırıklığı yaşama. Vaktini film,dizi izleyerek geçir. Zaman geçsin.

Merhaba tamamen katılıyorum, bir de evde test yapmak insanı yok yere yıpratıyor, akışa bırakmak ve iyi bir ruh halini olduğu kadar muhafaza etmek çok önemli, bir de beslenme ve uyku. İlaçları da doğru zamanlarda yapınca artık gerisi Allahtan.

Ilk oncelıkle hakkında en hayırlısı neyse o olsun rabbim güzel bi evlat nasip etsin inşallah ondan sonraki surec herkesın bedenı ıcın farklı estrofemle baslarsın kan sulandırıcı progestan ıgne progestan fıtıl derken ılaclarla bulursun kendını transferden sonea bunları 12.haftaya kadar kullanırsın rahat bu surecde bısı olmazsa tabı Allahın ıznıyle yani ömrümüz biraz ilaçlarla gecıyo😂 ama bebiş turununca bi süre sonra yavas yavas normale ılacları bırakmaya baslıyosun biraz sabır dayanma ❤️

Back
X