Vücut embriyoyu yabancı algılayıp atmasın diye prednol kullandırıyormuş bazılar ama bana kullan demedilerBaskılama dediginiz nedir tam olarak
Ben doktora endometriozis için baskılama yapılacak mı diye sordum gerek yok demişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vücut embriyoyu yabancı algılayıp atmasın diye prednol kullandırıyormuş bazılar ama bana kullan demedilerBaskılama dediginiz nedir tam olarak
Ben doktora endometriozis için baskılama yapılacak mı diye sordum gerek yok demişti
Aa bunu bilmiyordum not alayim bi sorarimVücut embriyoyu yabancı algılayıp atmasın diye prednol kullandırıyormuş bazılar ama bana kullan demediler
Aslında doğal diyorlar ama direk doğal değil bence sadece daha az ilac diyelim ovitrella vurup neden catlatiyorsnuz kendisi çatlar ise tedavi iptal olur dedi bana doktor bende siz de catlatiyorsnuz dedim ama biz betahcg verip catlatiyorsnuz dedi doğal rahim kendi hazırlanıyor ama yine de progesteron kullanılıyor bakalım benimde ilk kez böyle olacak sonucu merakla bekliyorumHayırlı olsun inşallah
Doğal siklus mu sizin de
Hiç ilac kullanılmayacak sanmistim ben
Sonuç pozitif olur inşallahhhAslında doğal diyorlar ama direk doğal değil bence sadece daha az ilac diyelim ovitrella vurup neden catlatiyorsnuz kendisi çatlar ise tedavi iptal olur dedi bana doktor bende siz de catlatiyorsnuz dedim ama biz betahcg verip catlatiyorsnuz dedi doğal rahim kendi hazırlanıyor ama yine de progesteron kullanılıyor bakalım benimde ilk kez böyle olacak sonucu merakla bekliyorum
Gerçekten benim için de öyle her şeyi buradan okuyorum öğreniyorum ne yemem içmem lazım ne yararlı ne zararlı hepsini buradan görüyorumAa bunu bilmiyordum not alayim bi sorarim
Tüp Bebek hakkında tek bir bilgiye sahip değildim her şeyi buradan öğrendim çok güzel ve faydalı bir platform. Herkes birbirine yardımcı olmak için yarışıyor herkes birbirini çok iyi anlıyor
Çevremde yok böyle bir destek![]()
Yok hayır beş gün beklemedimTeşekkür ederimyumurta çatlatmadan 5 gun sonra diye okumuştum sanırım ama
Sizin hemen ertesi günü olmuş![]()
Bey sanirm bence tamamen doğal yoktur hiç kullanmasa yine transferde progesteron desteği var sonuçtaSonuç pozitif olur inşallahhh
Kişiye göre de değişen durumlar var ama anladığım kadarıyla
Kiminin tamamen doğal kiminde ilaç desteği var
İnsallah buranın hamile olanlar kategorisine geçeriz artıkGerçekten benim için de öyle her şeyi buradan okuyorum öğreniyorum ne yemem içmem lazım ne yararlı ne zararlı hepsini buradan görüyorum![]()
Benim de öyle oldu. 10. günde çatlatma iğnesini vurdum, 16. Gün transfer. Memorialda çok sıkı takip ettiler. İlk muayeneden dört gün sonra gittim, diğer 6 günde 4 kere gittim.Adetin 11. Gününde benim rahim çoktan kalınlaşmış oluyor yumurtalama yaklaşmış oluyor. Umarım takip doğru yapılır geç kalmam ben de
Hayırlısı olur inşallahYok hayır beş gün beklemedim![]()
Sık sık gideceğiz anlaşılan. Neyse sonuç iyi olsun da inşallahBenim de öyle oldu. 10. günde çatlatma iğnesini vurdum, 16. Gün transfer. Memorialda çok sıkı takip ettiler. İlk muayeneden dört gün sonra gittim, diğer 6 günde 4 kere gittim.
Evet ben de çok söylenmiştim giderken sürekli, çünkü çalışıyorum da. Çalıştığım yere kaç farklı yalan uydurdum bilmiyorum :) ama sonu güzel olunca hepsini unutuyor insanSık sık gideceğiz anlaşılan. Neyse sonuç iyi olsun da inşallah![]()
Sonuc güzel olsunn da dediginiz gibi her şey unutulurEvet ben de çok söylenmiştim giderken sürekli, çünkü çalışıyorum da. Çalıştığım yere kaç farklı yalan uydurdum bilmiyorum :) ama sonu güzel olunca hepsini unutuyor insanSon yapılan çalışmalarda doğal siklusun hem tutunma başarısı hem de hamileliğin devamı açısından daha başarılı olduğu ortaya çıkmış. O yüzden cefaya değer
![]()
Benim 1 kasımda transferimbende onu anlamadim sanirim Dr dan kaynakli. Ne zaman sizin transfer
Bende 12 gündür ilaç kullandım iptal oldu tsh yüksek çıktı estrofemden dolayı umarım doğal transferde sorun olmaz. Bende okul tatil olacak rahat transfer olcm diye seviniyordum izin alıp gitmek zor oluyorEvet ben de çok söylenmiştim giderken sürekli, çünkü çalışıyorum da. Çalıştığım yere kaç farklı yalan uydurdum bilmiyorum :) ama sonu güzel olunca hepsini unutuyor insanSon yapılan çalışmalarda doğal siklusun hem tutunma başarısı hem de hamileliğin devamı açısından daha başarılı olduğu ortaya çıkmış. O yüzden cefaya değer
![]()
Ben de yazın transfer hazırlığına başlamıştım ama iptal oldu, iki ay ertelendi. Sizin gibi tatilde ne güzel aradan çıkarırım diye düşünüyordum. Hayırlısı böyleymiş, doğru zaman o değilmiş. İnanın evet okulu ayarlarken zorlandım ama sonu güzel olduğunda hemen unutuyorsunuz. Ben de üzülmüştüm iptal olduğuna ama sonra “bebeğim şimdi gelmek istemedi, sonra gelecek nasılsa” diye düşündüm, rahatladım.Bende 12 gündür ilaç kullandım iptal oldu tsh yüksek çıktı estrofemden dolayı umarım doğal transferde sorun olmaz. Bende okul tatil olacak rahat transfer olcm diye seviniyordum izin alıp gitmek zor oluyor
İnşallah canım hayırlısı böyleymiş. Niye iptal olmuştuBen de yazın transfer hazırlığına başlamıştım ama iptal oldu, iki ay ertelendi. Sizin gibi tatilde ne güzel aradan çıkarırım diye düşünüyordum. Hayırlısı böyleymiş, doğru zaman o değilmiş. İnanın evet okulu ayarlarken zorlandım ama sonu güzel olduğunda hemen unutuyorsunuz. Ben de üzülmüştüm iptal olduğuna ama sonra “bebeğim şimdi gelmek istemedi, sonra gelecek nasılsa” diye düşündüm, rahatladım.
Bir operasyon geçirmem gerekiyordu, o sırada doktorum myom da alınca transfer bir anda ertelendi.İnşallah canım hayırlısı böyleymiş. Niye iptal olmuştu
Hayırlısı olsun inşallahBir operasyon geçirmem gerekiyordu, o sırada doktorum myom da alınca transfer bir anda ertelendi.
Merhaba. Doğal siklusta doktor ilaçsız olarak sürecini takip ediyor. Adetin 2. Günü kontrole gidiyorsun genel rahim kontrolü yapıyor sonra yaklaşık 1 hafta 10 güne yumurta takibine başlıyor. Orada ilerleyişe göre yumurtanın gelişimine bakıyor. yaklaşık 3-4 kere gidiyorsun yakın aralıklarla. takibi ultrason kısmında bitirdikten sonra kan tahlili ile nokta atışı yumurtlama gününü buluyor. Bu süreçte de yaklaşık 3 kere yakın aralıklarla hastaneye kan vermeye gittim. Ben en son transfer günü verdi, bugün olacak. Dün son kan tahlilimi istedi. Transfere kadar süreç böyle. Takip sürecinde eşine çok ihtiyaç olmayacak ancak tabiiki senin tercihin. SevgilerMerhaba arkadaşlar
Ben de Şişli Memorial’da tedavi görüyorum, Kasım ayında nasip olursa doğal siklusla dondurulmuş embriyo transferim olacak.
Ama sürec tam olarak nasıl ilerliyor hiçbir fikrim yok
Kaç kere kontrole gidiliyor, hangi gün çağırıyorlar, yumurtlamayı nasıl takip ediyorlar falan…
Eşim çalıştığı için her seferinde gidip gelmek zor olur mu diye düşünüyorum. Günleri bilmemek çok strese soktu beni, Anadolu yakasından gideceğim hastaneye.
Doğal siklus ile transfer olanlar varsa biraz anlatır mısınız süreci, ne kadar sürdü, sizi hangi günlerde çağırdılar falan?
Biraz tedirginim açıkçası
Yorum yazarsanız çok sevinirim![]()