- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Cnım bı kac sorum olcak tüp bebek yaş sınırı var mı kc yasndasn tüp bebek zormuİlki kimyasal gebelik oldu dustu..
İkicisi 3 uz tuttu,21 haftaliken suyum geldi normal dogumla kaybettim bebeklerimi...
7 ay gecti ustunden,pazartesi transferim var ne olur DUA edin cok ama coooook ihtiyacim var...
Aminn insaAllah canim hemen yazarim:))Canım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.İnşallah buraya hamileyim diye yazarsın.
Insallah bu sefer saglikli tutar ve ikizleriniz olur :)
30 a girdim cnm,evet cok zor,gem maddi hem manevi ,her sekilde zor ve yipratici,insaAllah bu son olur benim..Cnım bı kac sorum olcak tüp bebek yaş sınırı var mı kc yasndasn tüp bebek zormu
Rabbim sana hayirlisiyla hayirli saglikli vatana millete anasina babasina hayirli Allahindan korkan kulundan utanan saglikli evlatlar nasip etsin insallah rabbim korktuguna ugratmasin canim benim
bol bol duayla kendini teskin et rabbim kulumun hüsnu zanninin yanindayim buyuruyor insallah...
Genelde tup bebekte ucuz dorduz yaptiriyolar saglikli olmuyor, siz de bunun acisini bi daha yasamayin diye ikiz dedim insallah saglikli evlatlariniz olur ister 1 ister 2ser tane insallah.İkiz cok zor,benim 1 tane hayirlisiyla saglikla bir evladim olsun yeter,rabbim ne olurrrrrrr(
Özeldemı yaptryosunz fıyatını ögreneblrmym30 a girdim cnm,evet cok zor,gem maddi hem manevi ,her sekilde zor ve yipratici,insaAllah bu son olur benim..
İnsaAllah canim,cogul gebeligi yasadim cok zordu,tasimasi,saglik sorunlari,erkenden dogup kaybettim kucagima alamadan opup koluyamadan kara topraga gomdum,acisi cok taze gecmiyor,simdi rabbim bir tane kardes gonderirmikiGenelde tup bebekte ucuz dorduz yaptiriyolar saglikli olmuyor, siz de bunun acisini bi daha yasamayin diye ikiz dedim insallah saglikli evlatlariniz olur ister 1 ister 2ser tane insallah.
Özeldemı yaptryosunz fıyatını ögreneblrmym
Hamile kalabiliyosunuz bakin, hic kalamayanlar da var.. Insallah sapasaglam tosuncuk gibi bi evladiniz olur.İnsaAllah canim,cogul gebeligi yasadim cok zordu,tasimasi,saglik sorunlari,erkenden dogup kaybettim kucagima alamadan opup koluyamadan kara topraga gomdum,acisi cok taze gecmiyor,simdi rabbim bir tane kardes gonderirmiki
Ayyy agziniz bal yesin bir avazda bebeginizi kucaginiza alin insaAllahh..aminnnn:)Hamile kalabiliyosunuz bakin, hic kalamayanlar da var.. Insallah sapasaglam tosuncuk gibi bi evladiniz olur.
İkiz cok zor,benim 1 tane hayirlisiyla saglikla bir evladim olsun yeter,rabbim ne olurrrrrrr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?