T Tomaaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 164 145 103 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tomaaa #1 Merhaba transferden bir gün öncesi cinsel ilişki hamilelik şansını arttırıyor mu? Ben dondurulmuş embriyo tranferi olucam.
Merhaba transferden bir gün öncesi cinsel ilişki hamilelik şansını arttırıyor mu? Ben dondurulmuş embriyo tranferi olucam.
Bunebeya Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2021 248 246 18 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tomaaa #2 Tomaaa .!.: Merhaba transferden bir gün öncesi cinsel ilişki hamilelik şansını arttırıyor mu? Ben dondurulmuş embriyo tranferi olucam. Genişletmek için tıkla... Bana transferden önce cinsel ilişkide bulunmayın demişlerdi. Rahimin dinlenmesi gerekiyormuş sanırım. Bence o topa hiç girme
Tomaaa .!.: Merhaba transferden bir gün öncesi cinsel ilişki hamilelik şansını arttırıyor mu? Ben dondurulmuş embriyo tranferi olucam. Genişletmek için tıkla... Bana transferden önce cinsel ilişkide bulunmayın demişlerdi. Rahimin dinlenmesi gerekiyormuş sanırım. Bence o topa hiç girme
T Tomaaa Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2017 164 145 103 27 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tomaaa #3 Elmas arslan .!.: Bana transferden önce cinsel ilişkide bulunmayın demişlerdi. Rahimin dinlenmesi gerekiyormuş sanırım. Bence o topa hiç girme Genişletmek için tıkla... her seçeneği düşünüyoruz teşekkür ederim cevap için
Elmas arslan .!.: Bana transferden önce cinsel ilişkide bulunmayın demişlerdi. Rahimin dinlenmesi gerekiyormuş sanırım. Bence o topa hiç girme Genişletmek için tıkla... her seçeneği düşünüyoruz teşekkür ederim cevap için