Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Ayyyy hadi inşallah olumlu güzel haberler, genel itibariyle doktorlar 5.gün embriyosunun 9 günde sonucu belli olur diyor bakalım
Ben 8.gunde teste basladım silik cıktı bugun 9.gun fotoyu ekliyorum insaşlah benimle dır korkuyorum sımdıde

Eklentiler

• 1000096562.webp
    1000096562.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 6
Ahu dayanamadım predictor aldırdım esıme ve sonucu sana atıyorum ınsallah sonuc pozitif tır kanada cıkar
Ayyy ben görüyorum gayett çizgiyi inşallah pozitiftir canım. Kanda çıkar aslında

Ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım maalesef sonuç 2.18 negatif geldi inşallah sizin sonuçlarınız çok güzel gelir pozitifle sonuçlanır ve Allah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder hepiniz için dua edeceğim 🫶
Canım çok üzüldüm. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Ama Rabbim birşey için dua ettiriyorsa hayalini kurduruyorsa verecektir inşallah. Rabbim sana çok güzel haberler almayı nasip etsin🌸

Hepimiz cuma gunu sonucu ogrenecegız allahın izniyle bebeklerimiz ınsallah bizimledir bil bol dua edelim ❤️❤️
Ediyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorum 🤲 bu aradaaaa 2. Çizgi yı görüyorummmm insaallah saglikla ilerler. Ben ne test almaya cesaret edebildim ne yapmaya 🥲

Ediyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorum 🤲 bu aradaaaa 2. Çizgi yı görüyorummmm insaallah saglikla ilerler. Ben ne test almaya cesaret edebildim ne yapmaya 🥲
Bende cesaret edemedim ama eşim çok heyecanlıydı ve dun dogum gun uydu bugun sabah namazında verdim testi dun de belli belirsiz dı bugun daha belirgin cok heyecanlandık yarın ınsallah sonucu pozitif goruruz kan verıcem bende her namazımda her anımda bol bol dua ediyorum ve etmeye de devam edıcem hepinize

Ayyy ben görüyorum gayett çizgiyi inşallah pozitiftir canım. Kanda çıkar aslında
Ay ınsallah canım ya cuma gunu yaptırıcam kanı normalde pazartesi benim ama dayanamıycam pazartesi tekrar yaptırırım

Allah razı
Ay inşallah canım cok dua edıcem sonucu alır almaz haber ver bana aklım sende Rabbım yardımcı olsun guzel haberler al inşallah
Allah razı olsun canım. Çok heyecanlıyım ya inşallah güzel haberler vermek nasip olur🤲

Back
X