Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım maalesef sonuç 2.18 negatif geldi inşallah sizin sonuçlarınız çok güzel gelir pozitifle sonuçlanır ve Allah kucağınıza almayı sağlıkla büyütmeyi nasip eder hepiniz için dua edeceğim
Canım çok üzüldüm. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Ama Rabbim birşey için dua ettiriyorsa hayalini kurduruyorsa verecektir inşallah. Rabbim sana çok güzel haberler almayı nasip etsin
Ediyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorum bu aradaaaa 2. Çizgi yı görüyorummmm insaallah saglikla ilerler. Ben ne test almaya cesaret edebildim ne yapmaya
Ediyorum elimi her actigimda hepinize dua ediyorum bu aradaaaa 2. Çizgi yı görüyorummmm insaallah saglikla ilerler. Ben ne test almaya cesaret edebildim ne yapmaya
Bende cesaret edemedim ama eşim çok heyecanlıydı ve dun dogum gun uydu bugun sabah namazında verdim testi dun de belli belirsiz dı bugun daha belirgin cok heyecanlandık yarın ınsallah sonucu pozitif goruruz kan verıcem bende her namazımda her anımda bol bol dua ediyorum ve etmeye de devam edıcem hepinize