Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Sabah 4 buçukta kalktım yaptım dayanamadım ya ilk 3 4 dakika Birsey yoktu canım sıkıldı tabi bıraktım lavaboya çıktım yattım 10 dakika sonra dayanamadım baktım silik çıkmış.kuruma çizgisi olabiliyormus ama bilemedim umutta bağlamak istemiyorum

1000141993.webp
Kızlar ben test yaptım ama moralim çok bozuldu yani net bir çizgi göremedim sanki sonradan çok silik bir çizgi gördüm ama.kuruma çizgisi de olabilir. 🥺

Eklentiler

• 1000141989.webp
    1000141989.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 31
Sabah 4 buçukta kalktım yaptım dayanamadım ya ilk 3 4 dakika Birsey yoktu canım sıkıldı tabi bıraktım lavaboya çıktım yattım 10 dakika sonra dayanamadım baktım silik çıkmış.kuruma çizgisi olabiliyormus ama bilemedim umutta bağlamak istemiyorum
Benimde öyle oldu ya Sabah ezaninda kalktım heyecandan eşimin gitmesini bekledim yaptım aynı senin dediğin gibi oldu lavaboda attığımı daha erken çektim diğeri daha geç baya geç

Benimde öyle oldu ya Sabah ezaninda kalktım heyecandan eşimin gitmesini bekledim yaptım aynı senin dediğin gibi oldu lavaboda attığımı daha erken çektim diğeri daha geç baya geç
resim atsana canım bakım

resim atsana canım bakım
Atmişşın ki görmedim ya🤣

Benimki de böyle

Eklentiler

• IMG_1822.webp
    IMG_1822.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 28
İlk 10 dakika sonra çıktı gördünmü fotoyu

Gördüm ama umutlanamiyoruz ki kuruma çizgisi de olabailir bilmiyorum ya . Senin kaçıncı günün benim transfer gününü de sayarsak 8. Günüm

Gördüm ama umutlanamiyoruz ki kuruma çizgisi de olabailir bilmiyorum ya . Senin kaçıncı günün benim transfer gününü de sayarsak 8. Günüm
Bende aynı diyorum benim bugün 6.gün 5. Gün emriyosuydu en iyisi kan testi gününü beklemek böylede umutlanmayalım

Sen kan versene 8.gün olmuş cıkar

5. Gün tek embriyo transfer edildi.
Benimde aynı Rabbim hakkımızda hayırlı olanı en güzel şekilde nasip etsin inşallah bize evlat bağişlayarak ne diyelim bende cuma günü veririm kan

Back
X