Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Bende uyanır uyanmaz test yaptım ama tek çizgi çıktı koruma çizgisi de oluşmadı 😔

Eki Görüntüle 3824154 Kızlar ben test yaptım ama moralim çok bozuldu yani net bir çizgi göremedim sanki sonradan çok silik bir çizgi gördüm ama.kuruma çizgisi de olabilir. 🥺
Gördüm ama umutlanamiyoruz ki kuruma çizgisi de olabailir bilmiyorum ya . Senin kaçıncı günün benim transfer gününü de sayarsak 8. Günüm

Aslında senin baya olmus kan tahlili persembe mı verecektin testlere guven olmuyor bosuna uzmeyın kendinizi en ıyısı kan tahlili ama bende persembe yapıcam esimden gelırken almasını ıstedım dayanamayabılırım persembe 9.gune gırmıs olucam erken yaparsam cıkmaz diye korkuyorum

Aslında senin baya olmus kan tahlili persembe mı verecektin testlere guven olmuyor bosuna uzmeyın kendinizi en ıyısı kan tahlili ama bende persembe yapıcam esimden gelırken almasını ıstedım dayanamayabılırım persembe 9.gune gırmıs olucam erken yaparsam cıkmaz diye korkuyorum
Perşembe günü vermeyi düşünüyorum. Çıktı çizgi ama baya geç çıktı kuruma çizgisi olabilirmiş. Hayırlısı inşallah. Sen ne zaman transfer oldun.

Eşin test alacaksa predictor alsın onu iyi diyorlar . Benim eşim artimed almış onda yalancı pozitif çok oluyormuş .

Perşembe günü vermeyi düşünüyorum. Çıktı çizgi ama baya geç çıktı kuruma çizgisi olabilirmiş. Hayırlısı inşallah. Sen ne zaman transfer oldun.
16 sında transfer oldum esım test almıs ama markasını bilmiyorum vallahi ama artmed degıl yarın esımın dogum gunu yapsam mı bilemiyorum cok erken bence cumaya beklerim

Eşin test alacaksa predictor alsın onu iyi diyorlar . Benim eşim artimed almış onda yalancı pozitif çok oluyormuş .
Bısı sorucam hıc belirtı anlamında bısı yasamis mıydın ben kac gundur menepozda gibiyim bır donuyorum zangır zangır titriyorum bir terliyorum sankı yaz ortasında soba basında gıbı komsum geldi bana durup dururken hamile misin bende boyleydım hamıleykende dedı bende yok deıdm tabi kimseye soylemedım ıcın tup bebek ısını bısı diyemedım

16 sında transfer oldum esım test almıs ama markasını bilmiyorum vallahi ama artmed degıl yarın esımın dogum gunu yapsam mı bilemiyorum cok erken bence cumaya beklerim
Az kalmış inşallah. Güzel haberler alırız

Belirti hissetmedim aslında ama normalde ayaklarım hiç isinmadi kaç gündür hep biz gibi . Dünden beri de elim ayağım yanıyor . Hayrolsun inşallah 💐

Testi yaptım negatif gozuktu direk cıktı ya hıc silik mılık degıl gecen hafta carsamba transfer oldum sımdı ye bısı cıkması gerekirdi bence

Az kalmış inşallah. Güzel haberler alırız
önce
Konu SahibiEzo1692
Yeni
Favorilere Ekle
Testi yaptım negatif gozuktu direk cıktı ya hıc silik mılık degıl gecen hafta carsamba transfer oldum sımdı ye bısı cıkması gerekirdi bence

önce
Konu SahibiEzo1692
Yeni
Favorilere Ekle
Bence hiç sıkma canını. Ben burda testi negatif çıkıp kan verip pozitifi görüp tekrar test yapıp negatif çıkan bile okudum . Belki testle ilgilidir ya da daha yeni tutunma olmuştur. Şimdi kendini strese sokma hiç . Çok kötü hissediyorsan da kan ver istersen belki çıkar kanda .

Belirti hissetmedim aslında ama normalde ayaklarım hiç isinmadi kaç gündür hep biz gibi . Dünden beri de elim ayağım yanıyor . Hayrolsun inşallah 💐
Ay şimdi baktım cok ince bir cızgı var karanlıkta gore emim galiba ınsallah vardır ya rabbim yardımcımız olsun

Ay şimdi baktım cok ince bir cızgı var karanlıkta gore emim galiba ınsallah vardır ya rabbim yardımcımız olsun
Benimde ilkten hiç çizgi çıkmadı baya sonra çizgi gördüm ama bu sefer de kuruma çizgisi olabilir diye korktum ama insan yine de umutlaniyor. Gidip gelip teste bakıyorum duruyor mu diye🫣 Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🌸

Benimde ilkten hiç çizgi çıkmadı baya sonra çizgi gördüm ama bu sefer de kuruma çizgisi olabilir diye korktum ama insan yine de umutlaniyor. Gidip gelip teste bakıyorum duruyor mu diye🫣 Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🌸
Ben yaptım cızgı net degıldı birde banyo aydınlatması cok parlak degıl geldim hemen sana yazdım sonra dedim ki bunca sey bosa degıl getireyim bı fotosunu atayım odaya getırdım ısıgı actım ki net cıksın diye Bi baktım ki silim bısı var aradan 5 dk gectı gecmedı tabi arada kocamla konustugumuz ıcın buraya yazmam 5 dk surdu

Amin canım Rabbım dualarımızı kabul etsin fotoda belli olmuyor cok ince kuruma cıgısı degıl ama cunku kurulmasına fırsat yok birde pembe gri degıl henuz

Eklentiler

• 1000096422.webp
    1000096422.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000096444.webp
    1000096444.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000096441.webp
    1000096441.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 12
Ben yaptım cızgı net degıldı birde banyo aydınlatması cok parlak degıl geldim hemen sana yazdım sonra dedim ki bunca sey bosa degıl getireyim bı fotosunu atayım odaya getırdım ısıgı actım ki net cıksın diye Bi baktım ki silim bısı var aradan 5 dk gectı gecmedı tabi arada kocamla konustugumuz ıcın buraya yazmam 5 dk surdu
Ayyy hadi inşallah bebişin sana tutunmuştur. Burda birbirimize güzel haberler veririz 🥹

Ayyy hadi inşallah bebişin sana tutunmuştur. Burda birbirimize güzel haberler veririz 🥹
Insallah canım o kadar dua ediyorum ki ayrıca sizde hep dualarımdasınız resimde belli olmuyor az kurursa cıkar belki cıkarsa yine atarım

Back
X