Tüp bebek transfer sonrası belirtiler

Amin canım Rabbım dualarımızı kabul etsin fotoda belli olmuyor cok ince kuruma cıgısı degıl ama cunku kurulmasına fırsat yok birde pembe gri degıl henuz
Fotolarda ışıktan dolayı anlaşılmıyor kendi gözünle gördüğün daha farklı. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Insallah canım o kadar dua ediyorum ki ayrıca sizde hep dualarımdasınız resimde belli olmuyor az kurursa cıkar belki cıkarsa yine atarım
Öyle gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnsan zorluğunu görünce hasretini çekince herkes için istiyor güzel haberler alsın 🌸

Öyle gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnsan zorluğunu görünce hasretini çekince herkes için istiyor güzel haberler alsın 🌸
İkimizde ınsallah guzel haberler alırız Rabbım olmayacak seyı hayalını kurdurmaz derler bizimkisi belki biraz guc belki biraz zor ama bizimki olacak ben cok inanıyorum ❤️

Amin canım Rabbım dualarımızı kabul etsin fotoda belli olmuyor cok ince kuruma cıgısı degıl ama cunku kurulmasına fırsat yok birde pembe gri degıl henuz
Bende pencereden dışarı doğru tutunca görmüştüm. Net değildi. İnşallah bebeğin seninledir. 🤲🤲

İkimizde ınsallah guzel haberler alırız Rabbım olmayacak seyı hayalını kurdurmaz derler bizimkisi belki biraz guc belki biraz zor ama bizimki olacak ben cok inanıyorum ❤️
İnşallah 🤲 🤲. Ben yarın kan vermeyi düşünüyorum.

Bende pencereden dışarı doğru tutunca görmüştüm. Net değildi. İnşallah bebeğin seninledir. 🤲🤲
Ay bende oyle gordum ya ısıkta yada pencereden dısarı tutunca gorunuyor Du simdi karanlıkta bile goruyorum yerını bıldıgım den heralde ama fotoda belli olmuyor sizinde pozitif mıydı pekı kan sonucunuz

Bana 12. Gunde gelin dediler oda pazar a geliyor pazartesi verıcem yani daha 5 gunum var
Normalde bana da öyle dedi ama kan sulandırıcım 10 günlük. Dedi 10 . Gün test ver o zaman ona göre alırsın dedi. O yüzden yarın veririm zaten bu belirsizlik çok zor.

Aynen oyle canım kac yıldır doktor doktor gezdim aslen bursalıyım ama suan memur oldugumdan marastayım burada doktor kısıtlı sureklı sehır dısına gittik geldik sonunda bulduk o kadar inandım ki olacagına ıcımde Rabbım yardımcımız olsun

Normalde bana da öyle dedi ama kan sulandırıcım 10 günlük. Dedi 10 . Gün test ver o zaman ona göre alırsın dedi. O yüzden yarın veririm zaten bu belirsizlik çok zor.
Benimde duphaston 10 gunluk bende yenıden alıcam eczaneden bu arada hangi ılacları alıyorsun ben cok ılac alıyorum

Ay bende oyle gordum ya ısıkta yada pencereden dısarı tutunca gorunuyor Du simdi karanlıkta bile goruyorum yerını bıldıgım den heralde ama fotoda belli olmuyor sizinde pozitif mıydı pekı kan sonucunuz
Evet çok şükür pozitif çıktı

Benimde duphaston 10 gunluk bende yenıden alıcam eczaneden bu arada hangi ılacları alıyorsun ben cok ılac alıyorum
Progestan dex ,progestan fitil
Coraspirin, esterofem, folik asit . Kan sulandırıcı axeparin kullanıyorum bir de.Baya çok geliyor bana da

Progestan dex ,progestan fitil
Coraspirin, esterofem, folik asit . Kan sulandırıcı axeparin kullanıyorum bir de.Baya çok geliyor bana da
Benimkileri sayıyorum
Gestinax sabah aksam gobekten ıgne
Progestan fitil sabah aksam ıkıser tane
Promester ıgne kalcadan uc gunde bır
Estrofem gunde 3 kez
İnofolic, d vitamini, coraspırın bunlar bırerkez
Impryl diye bir vitamin daha oda bir kez
Sabah aksam seker hapı var ınsulın direncim ıcın
Duphastan gunde iki kez
Ve artık ıcım dısım ılac oldu

Benimkileri sayıyorum
Gestinax sabah aksam gobekten ıgne
Progestan fitil sabah aksam ıkıser tane
Promester ıgne kalcadan uc gunde bır
Estrofem gunde 3 kez
İnofolic, d vitamini, coraspırın bunlar bırerkez
Impryl diye bir vitamin daha oda bir kez
Sabah aksam seker hapı var ınsulın direncim ıcın
Duphastan gunde iki kez
Ve artık ıcım dısım ılac oldu
Bol su iç bende aynı hissediyorum .

Ay cok sevindim canım ya rabbim bebısını saglıkla dunya ya getirmeyi ve kucagına almayı nasip etsin ınsallah
Teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah🤲 Çok zor süreçlerden geçiyoruz

Teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah🤲 Çok zor süreçlerden geçiyoruz
Gercekten cok zor kim bilir bu testleri kac kez elimize aldık negatif gorduk ilk kez bı cızgı daha goruyorum oda belli belirsiz Rabbım ınsallah nasip eder de bebegım izi kucagımıza alırız

Back
X