- 23 Ocak 2024
- 742
- 513
- 23
- Konu Sahibi OLENA MIRA
-
Evet bugün kliniğim aradı belirti arama dedi zaten bizim istediğimiz de bu bu şekilde sağlıklı tutunma olur dedi iş dikkatli olun vs dediler öyle bakalım haftaya pazartesi daha çok var inşasağlıklı iletler herşey güzel haber alırızMerhaba bende 3 şubatta transfer oldum benimde belirtim yok illa belirti olması gerekmiyor
Bende 3 şubatta transfer oldum belirtiniz varmi sizin kaç adet embryo transfer oldunuz nezaman test yapacaksınızMerhaba bende 3 şubatta transfer oldum benimde belirtim yok illa belirti olması gerekmiyor
Ben de 3 şubatta transfer oldum.Ben de 3 Şubatta transfer oldum.5. Gün embriyosu ..2.transferim..Kasıklarımda hafif ağrılar var..Bir de çok fazla gaz problemi..günde üç kez ikişer tane progesteron fitil,bir tane estroferm kullanıyorum.Kan ilacı ve folik asit bi de..Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Bu seferkinde bol bol dinleniyorum valla..Bakalım hayırlısı artık.Sizlerin belirtileri neler..Basıl hissediyorsunuz
Ben de 3 şubatta transfer oldum. İlk4 gün kıpır kıpırdı karnımın içi. Gerilmeler oluordu.2gündür yok.normalde regli olmam lazmdı. Regli olcqkmş gibi gaz sancım war
Benimde 4aa 5. Gün emriyosu çarşamba transfer olucam heyacan kaygı her duygu bir arada inşaAllah sağlıkla hayırla bebeklerimize kavuşuruzSelam kızlar ben 4 Şubat 1 adet 4aa kalite 5.gün embriyosu transfer oldum bugün transferle birlikte 3. Gündeyim hiç bir belirti yok bu şekilde olan var mı yada benle aynı zamanla transfer olanlar var mı burada buluşalım
İnşallah canım endişe ve kaygın olmasın akışına bırak sanki hiç transfer olmamışsın gibi davran ama dikkatli olBenimde 4aa 5. Gün emriyosu çarşamba transfer olucam heyacan kaygı her duygu bir arada inşaAllah sağlıkla hayırla bebeklerimize kavuşuruz
Hiç belirti varmı?Bnde 16 subat yani dün transfer oldum 2embriyo koyuldu transferimin 1.gunundeyim bakalım inşallah güzel şeyler olur
Sizde belirti var mıHiç belirti varmı?
Benimde 19 şubat 2 embriyo koyuldu.
Heyecanla bekliyorum
Bebim de 10.gün ve belirti yok enfişe ediyorumEvet bugün kliniğim aradı belirti arama dedi zaten bizim istediğimiz de bu bu şekilde sağlıklı tutunma olur dedi iş dikkatli olun vs dediler öyle bakalım haftaya pazartesi daha çok var inşasağlıklı iletler herşey güzel haber alırız
Progestandan mı tutunma mı anlayamıyorumSizde belirti var mı
Valla işte yine de insan düşünüyor neden belirti yok diyeBebim de 10.gün ve belirti yok enfişe ediyorum
Sizde de mi yokValla işte yine de insan düşünüyor neden belirti yok diye
Yok canım kızlar kabızlık var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuzSizde de mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?