Tüp bebek transfer sonrası düşük

Melek280

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2018
106
47
48
merhabalar bu ay 5.tüp bebek transferim oldu hep başarısızlık yaşıyorum. bu ayki 3.5 haftalık tuttu ama sonra şiddetli kram ve hafif damla damla kanamam oldu ve kan verdim beta değerm düşmeye başlamiş. doktorum kontrol etti henüz düşmemiş haftaya gel kürtaj yapalım dedi. değerm az az düşüyor ama kanamam ve ağrım kesildi kürtaj olmak istemiyorum ama kendisi düşmezsede ben tehlikedeyim ne yapmalıyım?

3.5 haftalık kürtaj olmaz ki, kendiliğinden düşer. Nerde hangi dr a yaptırdınız 5.transfer üstelik. Çok zor. Allah sağlıkla doğal yoldan nasip etsin.

3.5 haftalık kürtaj olmaz ki, kendiliğinden düşer. Nerde hangi dr a yaptırdınız 5.transfer üstelik. Çok zor. Allah sağlıkla doğal yoldan nasip etsin.
evet sorun düşmüyor hiç bir kanamam yok 2 gün kaldı kürtaja rahim içini temizleyecek

evet sorun düşmüyor hiç bir kanamam yok 2 gün kaldı kürtaja rahim içini temizleyecek

Adet tarihiniz gelip geçti mi peki? Daha 3.5 haftalik demissiniz, kimyasal dusukler 4 haftalikkken fln yasaniyor zaten. Simdilik oyle aman aman dayanilmayack agriniz yoksa (ki yoktur muhtemelen) apar topar kürtaj olmanıza da gerek yok. Daha tutunamamis embriyonun sizi zehirleme size zarar verme gibi bir ihtimali olmaz eğer endişeniz bu yöndeyse.

Back
X