B Bisraa Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2022 18 1 1 35 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bisraa #1 Merhabalar transfer sonrası 3. Günden itibaren ohss başladı ve çok ağır geçiyor başına gelen iyileşme süreci ile ilgili yardımcı olabilecekler var mi
Merhabalar transfer sonrası 3. Günden itibaren ohss başladı ve çok ağır geçiyor başına gelen iyileşme süreci ile ilgili yardımcı olabilecekler var mi
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 24 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bisraa #2 Bisraa .!.: Merhabalar transfer sonrası 3. Günden itibaren ohss başladı ve çok ağır geçiyor başına gelen iyileşme süreci ile ilgili yardımcı olabilecekler var mi Genişletmek için tıkla... Durumunuz çok ağırsa hastaneye gidip sıvı aldırın evde kendi kendine çok zor geçer. Ama yürüyebiliyorsanız bol bol yürüyün ödem atın
Bisraa .!.: Merhabalar transfer sonrası 3. Günden itibaren ohss başladı ve çok ağır geçiyor başına gelen iyileşme süreci ile ilgili yardımcı olabilecekler var mi Genişletmek için tıkla... Durumunuz çok ağırsa hastaneye gidip sıvı aldırın evde kendi kendine çok zor geçer. Ama yürüyebiliyorsanız bol bol yürüyün ödem atın
B Bisraa Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2022 18 1 1 35 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bisraa #3 temmuzekim .!.: Durumunuz çok ağırsa hastaneye gidip sıvı aldırın evde kendi kendine çok zor geçer. Ama yürüyebiliyorsanız bol bol yürüyün ödem atın Genişletmek için tıkla... Hastanedeyim idrar söktürücü ve serum aliyorum 3. Haftaya girdim şişme durdu gibi ama sizin ne kadar sürede gecti
temmuzekim .!.: Durumunuz çok ağırsa hastaneye gidip sıvı aldırın evde kendi kendine çok zor geçer. Ama yürüyebiliyorsanız bol bol yürüyün ödem atın Genişletmek için tıkla... Hastanedeyim idrar söktürücü ve serum aliyorum 3. Haftaya girdim şişme durdu gibi ama sizin ne kadar sürede gecti
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bisraa #4 Bisraa .!.: Hastanedeyim idrar söktürücü ve serum aliyorum 3. Haftaya girdim şişme durdu gibi ama sizin ne kadar sürede gecti Genişletmek için tıkla... Ben ohss olmadım çok şükür opudan sonra hemen yürüdüm 3.güne kadar indi tüm şişlerim hormonlarımda uygun çıkınca 3.gün taze transfer oldum
Bisraa .!.: Hastanedeyim idrar söktürücü ve serum aliyorum 3. Haftaya girdim şişme durdu gibi ama sizin ne kadar sürede gecti Genişletmek için tıkla... Ben ohss olmadım çok şükür opudan sonra hemen yürüdüm 3.güne kadar indi tüm şişlerim hormonlarımda uygun çıkınca 3.gün taze transfer oldum
T temmuzekim Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ocak 2021 5.671 En iyi cevaplar 1 4.888 123 31 25 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Bisraa #5 Bisraa .!.: Hastanedeyim idrar söktürücü ve serum aliyorum 3. Haftaya girdim şişme durdu gibi ama sizin ne kadar sürede gecti Genişletmek için tıkla... Doktorun verdiği ilaçların dozu çok önemli çok çok kontrollü gitmeli ki pcos hastası ohss olmasın
Bisraa .!.: Hastanedeyim idrar söktürücü ve serum aliyorum 3. Haftaya girdim şişme durdu gibi ama sizin ne kadar sürede gecti Genişletmek için tıkla... Doktorun verdiği ilaçların dozu çok önemli çok çok kontrollü gitmeli ki pcos hastası ohss olmasın