Taze transfer mi senin kiIdrar da çok geç cikabiliyormus
Once kan da sonra idrara dusebiliyormus iğneden dolayi
Modum düşmesin vs diye yasaklandı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taze transfer mi senin kiIdrar da çok geç cikabiliyormus
Once kan da sonra idrara dusebiliyormus iğneden dolayi
Modum düşmesin vs diye yasaklandı![]()
Kaçıncı gün embriyosuydu senin canımİnş hepimizin tutar da bu yorucu günleri bebeklerimiz kucağımızdayken tatlı anılar olarak hatırlasak
5.gün canımKaçıncı gün embriyosuydu senin canım
Merhaba aynı belirtileri yaşıyoruz bnde 4.günüm neoldu sonucunmerhaba transferimin 4.gunu benimde belimde gün içind e gittikçe artan agrilarim olmaya basladi normal mi bilmiyorum ayaklarimda üşüme var transfer günü sabah banyo yapmıştım ondan olabilir gruplara acılan başlıklara bakıyorum ağrılı durumu olan pek kimse yok sanirim
Ay maşalllllahhhhh belirtin neydi cnm bn bugün 5.günüm iki gündür uyutmuyo kasık bel ağrımKızlar beta hcg 72 çıktı 9. Günümde sizler ne yaptınız çok merak ediyorum inş sizinkide tutunmuştur
Bnde öyle sanki diyom hasta olcm gibi bn test yapmadım gününü bkliycm üzülürüm yoksaBenimde kasık ve bel ağrım vardı canım belirtim buydu
Hayırlı olsun canımKızlar beta hcg 72 çıktı 9. Günümde sizler ne yaptınız çok merak ediyorum inş sizinkide tutunmuştur
Bnde yaptım silik bile çıkmadıBen 5. Gün evde test yaptım silik çizgi çıkmıştı
Üzülme canım herkeste erken gösterecek die bi durum yok belki senin ki geç kana karışmıştırBnde yaptım silik bile çıkmadıçok ağladım
Teşekkür ederim sen ne zaman kan vereceksinHayırlı olsun canım![]()
İnş öyledir inşşşşşşÜzülme canım herkeste erken gösterecek die bi durum yok belki senin ki geç kana karışmıştır
Pazartesi vercem inşallahTeşekkür ederim sen ne zaman kan vereceksin![]()
Verdin mi kan merak ettimPazartesi vercem inşallah![]()
Verdim canım pazartesi değerim 28 çıktı bugünki 7.89 a düştü doktor umutlu konuşmadı cuma tekrar ver dedi farklı yerlerde yaptırdığım için inşallah böyle çıkmıştır diyorum ama buyuk ihtimal kimyasal olduVerdin mi kan merak ettim